Οι Β’ Χαιρετισμοί με τον ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ. “Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ” στην Ιερά Μονή Αγνούντος Επιδαύρου

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών & Φίλων Ν. Αργολίδας (ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ.) “Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ” θα πραγματοποιήσει επίσκεψη για παρακολούθηση των Β’ Χαιρετισμών, την Παρασκευή 6 Μαρτίου 2026, στην Ιερά Μονή Αγνούντος (Κοιμήσεως Θεοτόκου) Επιδαύρου.

– Αναχώρηση: 4.00 το απόγευμα από την Λαϊκή Αγορά Άργους

– Τιμή συμμετοχής: 8 ευρώ

Όποιος επιθυμεί να συμμετάσχει μπορεί να δηλώσει την συμμετοχή του μέχρι την Πέμπτη 5 Μαρτίου 2026 στο τηλέφωνο του συλλόγου 2751068858, κατά τις ώρες λειτουργίας του (καθημερινά 10-1).

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Λάμπρου: “Οι υπηρεσίες Δόμησης Ανήκουν στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, δεν μπορούν να μεταφερθούν στο Ελληνικό Κτηματολόγιο”

Στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο είχα καταθέσει αίτημα για να υπάρξει ψήφισμα του Δημοτικού συμβουλίου για την μη μεταφορά των υπηρεσιών Δόμησης στο Ελληνικό Κτηματολόγιο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ναύπλιο: Ο Ορφανός «δείχνει» Φραγκιουδάκη για υπονόμευση του έργου της Δημοτικής Αρχής

Αν αυτή είναι η πραγματική εικόνα που περιγράφει ο Δήμαρχος, τότε πολλά από όσα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα αποκτούν διαφορετική διάσταση. Το κλείσιμο των παιδικών χαρών, οι χειρισμοί

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »