Νεκρός τουρίστας από επίθεση καρχαρία σε δημοφιλή παραλία της Νέας Καληδονίας (βίντεο)

Νεκρός κατέληξε 59χρονος αυστραλός τουρίστας από την θανατηφόρα επίθεση καρχαρία, σε απόσταση μόλις 150 μέτρων από την ακτή, σε πολυσύχναστη παραλία της Νέας Καληδονίας, στον Ειρηνικό ωκεανό. Τη στιγμή της θανατηφόρας επίθεσης κατέγραψε κάμερα ασφαλείας.

Στο βίντεο φαίνεται ο άνδρας να παλεύει με τον καρχαρία στην θάλασσα που αφρίζει και τελικά να δέχεται πολλά και, όπως αποδείχθηκε, θανατηφόρα δαγκώματα.

Παρά το γεγονός ότι άμεσα δίπλα στον 59χρονο βρέθηκαν δύο άτομα που βρίσκονταν σε σκάφος και τον μετέφεραν στην παραλία, και παρά το γεγονός ότι άμεσα στο σημείο βρέθηκαν διασώστες, τα τραύματα που είχε προκαλέσει ο καρχαρίας αποδείχθηκαν βαρύτατα.

Σύμφωνα με τον Guardian, ο 59χρονος είχε μεγάλες πληγές στο ένα πόδι και τα δύο χέρια με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή στην παραλία.

Η δήμαρχος της πόλης Νουμέα αποφάσισε να κλείσουν όλες οι παραλίες στην περιοχή αλλά και να υπάρξει επιχείρηση για τον εντοπισμό καρχαριών-τίγρης και καρχαριών-ταύρος.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Βασίλης Σιδέρης: «Το Αρχαιολογικό Μουσείου Άργους ένας από τους σημαντικότερους πολιτιστικούς χώρους της πόλης του Άργους»

Στρατηγικό πυλώνα για την πολιτιστική και τουριστική αναβάθμιση της περιοχής αποτελεί το νέο Αρχαιολογικό Μουσείο Άργους, η ολοκλήρωση του οποίου σφραγίστηκε από την καθοριστική συμβολή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Άργος: Στο Άξιον Εστί, ο τρύγος του μελιού γίνεται τραγούδι…

Ο τρύγος του μελιού είναι η αφορμή. Η μουσική είναι το μονοπάτι. Τιμούμε τον μόχθο της μέλισσας και τη χαρά της παρέας, σε μια βραδιά που η γλυκάδα του φρέσκου μελιού συναντά το μεράκι του χορού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ας μιλήσουμε για νερό ύδρευσης, πλημμύρες, πυρκαγιές, κατολισθήσεις στο Ναύπλιο-Του Τόλη Κοΐνη

Πολλοί φίλοι με κατηγορούν ότι έχω επικεντρώσει το ενδιαφέρον μου στην υπό κατασκευή Μαρίνα Ναυπλίου, την τύχη της Καραθώνας και της ιδιωτικοποίησης των περιουσιακών στοιχείων

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Στην κορυφή του Πανελλήνιου Διαγωνισμού «ΕΡΜΗΣ» ο Δημήτρης Σπηλιόπουλος του 1ου ΓΕΛ Άργους

Μια σπουδαία πανελλήνια διάκριση στον απαιτητικό χώρο των Οικονομικών Επιστημών κατέκτησε το 1ο ΓΕΛ Άργους. Ο απόφοιτος του σχολείου, Δημήτρης Σπηλιόπουλος, πέτυχε μια εντυπωσιακή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ιστορικά εγκαίνια με σημαντικές ανακοινώσεις Μενδώνη στο ανακαινισμένο Αρχαιολογικό Μουσείο Άργους

Μετά από 12 ολόκληρα χρόνια αναμονής, η αρχαιότερη συνεχώς κατοικούμενη πόλη της Ευρώπης απέκτησε ξανά τη δική της «κιβωτό του χρόνου». Σε μια λαμπρή τελετή που πραγματοποιήθηκε

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »