Νεκρός εντοπίστηκε ο 91χρονος που έχει εξαφανισθεί στις 27 Σεπτεμβρίου στην Άρια Ναυπλίου

Νεκρός βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 10 Νοεμβρίου, ο 91χρονος Ευγένιος Γιάκοβλεβ που είχε εξαφανισθεί στις 27 Σεπτεμβρίου 2024 στην περιοχή της Άριας Ναυπλίου.

Ο άτυχος ηλικιωμένος που έπασχε από άνοια εντοπίστηκε από εκπαιδευμένους σκύλους ειδικευμένης εθελοντικής ομάδας πάνω από τη δεξαμενή της Άριας.

Για την εξεύρεσή του όλο αυτό το διάστημα είχαν κινητοποιηθεί εξειδικευμένες ομάδες αλλά και απλοί πολίτες “οργώνοντας” την περιοχή. Από τη “Γραμμή Ζωής – Silvert Alert” είχε κοινοποιηθεί σήμα για την εξαφάνισή του, ωστόσο δεν είχε εντοπιστεί.

Ο θάνατός του σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις οφείλεται σε παθολογικά αίτια ωστόσο θα γίνει νεκροψία-νεκροτομή για τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Το Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο Πελοποννήσου ζητά επανεξέταση των ΚΑΔ που αφαιρέθηκαν από τη Δράση «Παράγουμε στην Ελλάδα»

Επιστολή στον αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Οικονομίας & Οικονομικών, Νικόλαο Παπαθανάση, με θέμα «Επανεξέταση προσθήκης των ΚΑΔ που αφαιρέθηκαν από τη Δράση “Παράγουμε

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »