Ναύπλιο: Το “ευχαριστώ” της Πύλης Πολιτισμού για τη στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου το Πάσχα

Στον απόηχο της εορτής του Πάσχα και στο καταλάγιασμα των ευχών, ως μέλη του Δ.Σ. της Πύλης Πολιτισμού Ναυπλίου, θέλουμε και δημόσια να απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ προς την επιχείρηση FOUGARO ART CENTER και προσωπικά προς την Κα Φλωρίκα Κυριακοπούλου, που για άλλη μία χρονιά είναι αρωγός στον αγώνα μας για την στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου Ναυπλίου- η Πύλη της Αγάπης, παρέχοντας τρόφιμα για την εορταστική διανομή του Πάσχα!

Οφείλουμε, επίσης, ευχαριστώ μεγάλο και στο πλήθος από τους συντοπίτες μας που δεν μας ξεχνούν ποτέ και όλα τα χρόνια στηρίζουν αθόρυβα τις δράσεις μας! Θέλουμε όμως να εκφράσουμε την αγάπη μας και τα θερμά ευχαριστώ μας και στα δικά μας παιδιά και μέλη της Θεατρικής Ομάδας της Πύλης Πολιτισμού Ναυπλίου !

Από την πρώτη μέρα της δημιουργίας της και μέχρι σήμερα, με το χαμόγελο στα χείλη και την ζεστή αγκαλιά τους, είναι εθελοντικά συμμέτοχοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου – η Πύλη της Αγάπης, για την ενίσχυσή του, που πραγματοποιείται με το κουπόνι στήριξης για την είσοδο στις παραστάσεις μας.

Το πρόσημο της Κοινωνικής ευαισθησίας των μελών της Θεατρικής Ομάδας μας είναι μόνο Θετικό κι αυτό μας συγκινεί και μας δίνει θάρρος για τις αλληλέγγυες δράσεις μας. Κλείνουμε με ευχές και μια αγκαλιά μεγάλη προς όλες και όλους και με την ελπίδα… Κάνε κάτι κι εσύ …. Γιατί όλοι μαζί μπορούμε !!!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Επιμελητήριο Αργολίδας: Πρεμιέρα την Τετάρτη για το 13ο Φεστιβάλ “Γεύσεις και Όψεις” στο Πορτοχέλι – Το πρόγραμμα

Το Επιμελητήριο Αργολίδας σας προσκαλεί στα εγκαίνια του 13ου Φεστιβάλ Καλοκαιρινών Εκδηλώσεων «Γεύσεις και Όψεις» που θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 19 Αυγούστου 2026

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ο Γιάννης Ανδριανός στα εγκαίνια του 13ου Φεστιβάλ Καλοκαιρινών Εκδηλώσεων «Γεύσεις και Όψεις» στο Πορτοχέλι

Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Ανδριανός, παρέστη στα εγκαίνια του 13ου Φεστιβάλ «Γεύσεις και Όψεις» στο Πορτοχέλι

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Λυγουριό: Παρουσίαση του βιβλίου «Εγώ… Μια Πέτρα» της Αναστασίας Ποθητού Σαρρή στο Μουσείο Κωτσιομύτη

Μια ξεχωριστή πολιτιστική βραδιά με επίκεντρο την ιστορία, τη φύση και τον άνθρωπο αναμένεται να πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Αυγούστου 2026 στο Λυγουρίο. Στον φιλόξενο προαύλιο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Μήνυμα μηδενικής ανοχής από το ΕΚΑΒ Αργολίδας: «Αδιανόητο να δεχόμαστε βία την ώρα που σώζουμε ζωές»

«Η σημερινή αναβολή της διαδικασίας για δικονομικούς λόγους δεν αλλάζει την ουσία του μηνύματος που θέλουμε να στείλουμε προς κάθε κατεύθυνση. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ βρίσκονται

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »