Ναύπλιο: Το αδιαχώρητο στην Καραθώνα για τα Κούλουμα (φωτό)

Με σύμμαχο τον καλό καιρό δημότες του Δήμου Ναυπλιέων αλλά και επισκέπτες του τριημέρου, εξόρμησαν κατά χιλιάδες για το πέταγμα του χαρταετού, στην παραλία της Καραθώνας Ναυπλίου γιορτάζοντας τα Κούλουμα στην ύπαιθρο.

Στην περιοχή επικράτησε κυκλοφοριακό κομφούζιο, ενώ όλοι οι χώροι στάθμευσης γέμισαν ασφυκτικά. Οικογένειες και παρέες, έστησαν καρέκλες και τραπεζάκια κάτω από τα δέντρα και απόλαυσαν τα σαρακοστιανά ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που επέλεξαν να βουτήξουν και στην θάλασσα.

Ο ουρανός καλύφθηκε από πολύχρωμους χαρταετούς και τα παιδιά έπαιξαν με την ψυχή τους απολαμβάνοντας την ηλιόλουστη μέρα.

Επίσης, πολύς κόσμος βρέθηκε στην παραλιακή οδό Ναυπλίου-Νέας Κίου όπου προτίμησε να πετάξει χαρταετό με φόντο την παλιά πόλη και το Μπούρτζι.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας