“Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα”: Ζωτικής σημασίας η εξασφάλιση parking σε Δρέπανο – Πλάκα και Τολό!

Τη δημιουργία κωδικού δαπανών για την εκμίσθωση χώρου πάρκινγκ στο Δρέπανο, εισηγήθηκε στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπλιέων, η δημοτική παράταξη “Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα”, μέσω του Δημοτικού Συμβούλου, Γιώργου Καχριμάνη, προκειμένου να αποσυμφορηθεί το κέντρο του χωριού ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου.

Προτάθηκε επίσης, να εκμισθωθεί και χώρος στην Πλάκα, όπως γινόταν πάντα τα τελευταία χρόνια, ειδικότερα τώρα που μετά την αύξηση των δημοτικών τελών από τη δημοτική αρχή Ορφανού, προστίθεται και ένα ακόμα κόστος στις επιχειρήσεις που θα πρέπει να το πληρώσουν από την τσέπη τους.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της “Επόμενης Μέρας”, έχει ως εξής:

«Στην σημερινή μικτή (;;;) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου το 8ο θέμα αφορούσε την τροποποίηση του Προϋπολογισμού. Η παράταξη μας με τον κ. Καχριμάνη εισηγήθηκε τη δημιουργία κωδικού δαπανών για την εκμίσθωση χώρου πάρκινγκ στο Δρέπανο. Με τη σύμφωνη γνώμη της τοπικής κοινότητας και την αντίστοιχη πίστωση στον Π/Υ θα μπορούσαν άμεσα οι υπηρεσίες να κινήσουν τις διαδικασίες.

Η Δημοτική αρχή Ορφανού, μακριά από την καθημερινότητα δεν είχε καν πρόβλεψη για αυτήν την αναγκαιότητα.

Ο συγκεκριμένος χώρος εκμισθωνόταν όλα τα προηγούμενα χρόνια επί θητεία μας και εξυπηρετούσε στην αποσυμφόρηση των οχημάτων στο κέντρο του χωριού.

Επισημάνθηκε στη δημοτική αρχή να πράξει το ίδιο και στους χώρους πάρκινγκ της Πλάκας Δρεπάνου όπου σήμερα οι ήδη επιβαρυμένες με την αύξηση των δημοτικών τελών επιχειρήσεις πληρώνουν από την τσέπη τους.

Η Δημοτική αρχή αρνήθηκε την παραπάνω τροποποίηση αλλά «δεσμεύτηκε» να το κάνει σε μεταγενέστερη αναμόρφωση του Π/Υ.

Η αναβλητικότητα τους σε πολλά ζητήματα δημιουργεί προβλήματα στην καθημερινότητα.

Θα παρακολουθούμε το θέμα ώστε να έρθει προς ψήφιση στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο».

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Οι αστυνομικοί έλεγχοι στοχεύουν στην πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας, αλλά και στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Μήνυμα μηδενικής ανοχής από το ΕΚΑΒ Αργολίδας: «Αδιανόητο να δεχόμαστε βία την ώρα που σώζουμε ζωές»

«Η σημερινή αναβολή της διαδικασίας για δικονομικούς λόγους δεν αλλάζει την ουσία του μηνύματος που θέλουμε να στείλουμε προς κάθε κατεύθυνση. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ βρίσκονται

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ο Γιάννης Ανδριανός στα εγκαίνια του 13ου Φεστιβάλ Καλοκαιρινών Εκδηλώσεων «Γεύσεις και Όψεις» στο Πορτοχέλι

Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Ανδριανός, παρέστη στα εγκαίνια του 13ου Φεστιβάλ «Γεύσεις και Όψεις» στο Πορτοχέλι

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Απαγόρευση μετακίνησης των φιλάθλων του Άρη στην Τρίπολη για το ματς με την Καλαμάτα

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με Απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, απαγορεύεται

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ε.Π.Σ. Αργολίδας: Πότε και πού θα γίνει η κλήρωση για Πρωταθλήματα και Κύπελλο της νέας σεζόν

Σε ρυθμούς νέας αγωνιστικής περιόδου μπαίνει επίσημα το τοπικό ποδόσφαιρο, καθώς η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αργολίδας ανακοίνωσε την ημερομηνία για την κλήρωση των διοργανώσεών της

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »