ΝΑΥΠΛΙΟ. ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ: «Πλήγμα για την πόλη μας η εκδήλωση του Δήμου Κορινθίων»

ΝΑΥΠΛΙΟ.ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ: «Ο ιστορικός ρόλος της πόλης μας ως πρώτης Πρωτεύουσας του Νεότερου Ελληνικού Κράτους είναι αδιαμφισβήτητος!»

Ανακοίνωση από την παράταξη “Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα”

Δελτίο Τύπου του Δήμου Κορινθίων αναφέρεται σε μεγαλεπήβολη εκδήλωση την προσεχή Κυριακή με τίτλο ” Κόρινθος: πρώτη πρωτεύουσα του Νεότερου Ελληνικού Κράτους ” .

Πιστεύουμε ότι είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα για την πόλη μας και αποτελεί πλήγμα για όλους μας ακόμα και ο τίτλος της εκδήλωσης.

Προτείνουμε ο Δήμος μας να πράξει τάχιστα τα δέοντα και εμείς ως Δημοτική Παράταξη θα σταθούμε αρωγοί , αφού κατά τη θητεία μας ως Δημοτική Αρχή είχαμε πολλάκις ασχοληθεί με το θέμα, διοργανώνοντας λαμπρές εκδηλώσεις με σπουδαίους καλεσμένους και ομιλητές αναδεικνύοντας τον ιστορικό ρόλο της πόλης μας ως Πρώτης Πρωτεύουσας του Νεότερου Ελληνικού Κράτους πέρα από κάθε αμφισβήτηση.

Ο καθηγητής κ. Στέλιος Περράκης , Αναπλιώτης και συνεργάτης του Δήμου Ναυπλιέων έχει παίξει σημαντικό ρόλο στα παραπάνω και θεωρούμε την παρουσία του και την συμβολή του τη δεδομένη στιγμή επιβεβλημένη , ώστε ο Δήμος Ναυπλιέων να βγει άμεσα ,μπροστά και δυνατά!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Φαντασμαγορικές οι Εκδηλώσεις για το “Κάψιμο του Ιούδα” σε Πορτοχέλι και Ερμιόνη

Με εξαιρετική επιτυχία και πρωτοφανή συμμετοχή του κόσμου, ολοκληρώθηκαν τα πασχαλινά δρώμενα του Δήμου Ερμιονίδας, με επίκεντρο τα δύο εντυπωσιακά έθιμα με το Κάψιμο του Ιούδα,

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Πρωτοβουλία Γεωργόπουλου: Εξασφάλισε κτήριο για την λειτουργία ιατρείου στο Κρανίδι-Μέριμνα για Πορτοχέλι και Ερμιόνη

Συνεπής στις δεσμεύσεις του για την εξυπηρέτηση των κατοίκων στον τομέα της υγείας, ο Δήμος Ερμιονίδας ενεργοποιεί ένα δίκτυο  υγειονομικών δομών

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »