Νίκος Παππάς από το Άργος: «Οικοδομούμε το σπίτι κάθε προοδευτικού πολίτη»

Ομιλία του Νίκου Παππά, υποψήφιου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, και ανοιχτή συζήτηση με μέλη και φίλους/ες του κόμματος στο Άργος: «Οικοδομούμε το σπίτι κάθε προοδευτικού πολίτη – Ο Μητσοτάκης δεν εγγυάται τον ολόπλευρο εκσυγχρονισμό αλλά την ολόπλευρη κρίση»

«Δημιουργούμε την αριστερή προοδευτική παράταξη της επόμενης ημέρας, οικοδομούμε το σπίτι κάθε προοδευτικού πολίτη, το σπίτι των αριστερών, των κεντροαριστερών, των κεντρώων, των μετριοπαθών, της μεσαίας τάξης, της νεολαίας. Όλων εκείνων που μας εμπιστεύτηκαν από το 2012 και αποτελούν μέρος της ταυτότητάς μας», τόνισε ο Νίκος Παππάς, υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία κατά την ομιλία του στο Άργος, την οποία ακολούθησε ανοιχτή συζήτηση με μέλη και φίλους/ες του κόμματος.

Όπως σημείωσε ο ίδιος, «στις πρόσφατες εκλογές πληρώσαμε αναδρομικά πολιτικές που εφαρμόσαμε. Πληρώσαμε και την υποψία μιας ιδεολογικής και πολιτικής υποχώρησης. Δώσαμε την αίσθηση ότι ενσωματώνουμε τη φιλοσοφία και τη λογική πολιτικών που έθιξαν σημαντικά κάποια κομμάτια του εκλογικού σώματος».

Ενώ, καυτηριάζοντας την πολιτική της Ν.Δ., σημείωσε ότι «ο κ. Μητσοτάκης δεν εγγυάται τον ολόπλευρο εκσυγχρονισμό αλλά την ολόπλευρη κρίση», φέρνει τον αναχρονισμό και την οπισθοδρόμηση. «Δεν είναι πρόοδος και εκσυγχρονισμός να σου παίρνουν το σπίτι, το μαγαζί, την επιχείρηση, το χωράφι, να μην έχεις δημόσιο σύστημα υγείας, να μην έχει πρόσβαση στη χρηματοδότηση το 95% των επιχειρήσεων», είπε χαρακτηριστικά.

Για να συμπληρώσει αμέσως μετά: «Δικό μας χρέος είναι να δημιουργήσουμε ένα ισχυρό προοδευτικό μέτωπο, μία παράταξη που έχει ανάγκη η χώρα και να απαντήσουμε στις μεγάλες προκλήσεις».

Στην εκδήλωση παρέστησαν, μεταξύ άλλων οι: Γιώργος Γαβρήλος (βουλευτής Αργολίδας), Ρούλα Νικολοπούλου (υποψήφια βουλευτής), Αγγελίνα Χατζοπούλου (συντονίστρια Ν.Ε. Αργολίδας, μέλος Κ.Ε. του κόμματος), Σπύρος Τσετσέκος (αναπληρωτής συντονιστής Ν.Ε.), Χρυσή Νταή (μέλος Ν.Ε.), Κώστας Γρατσέας (μέλος Ν.Ε.), Θύμιος Κόικας (μέλος Ν.Ε.), Χρήστος Στάθης (μέλος Ν.Ε.), Μιχάλης Παναγιώτου (μέλος Ν.Ε.), Στέλιος Ντούτσος (μέλος Ν.Ε.), μέλη συντονιστικών Ο.Μ., υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι. Τοποθέτηση έκανε και ο Άγγελος Τόλκας, υπεύθυνος για την επικοινωνία της υποψηφιότητας του Νίκου Παππά, πρώην βουλευτής και πρώην υπουργός.

Πριν από την εκδήλωση ο Νίκος Παππάς συναντήθηκε και συζήτησε με τη διοίκηση -τον πρόεδρο Φώτη Δαμούλο και μέλη του Δ.Σ.- του Επιμελητηρίου Αργολίδας για τοπικά θέματα και για ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο των ΜμΕ.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Γιάννης Μανώλης: «Η Πολιτιστική Ναυπλιάδα εμπλουτίζει τη ναυτική παράδοση του Ναυπλίου»

Στην καθοριστική σημασία της επανακαθιέρωσης της Ναυτικής Εβδομάδας, αλλά και στην εξέλιξη των πολιτιστικών θεσμών της πόλης, αναφέρθηκε με δημόσια παρέμβασή του ο πρώην Αντιδήμαρχος

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ανεμογεννήτριες ή μόλυνση από αμίαντο σε Ναύπλιο, Παραλιακή και Ζάβιτσα; – Του Τόλη Κοΐνη

Υποτίθεται ότι καταστρέψαμε τα βουνά μας για να βάλουμε τις απόλυτα φιλικές για το περιβάλλον ανεμογεννήτριες. Υποτίθεται ότι είχαν προηγηθεί σοβαρές μελέτες περιβαλλοντικών επιπτώσεων

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

«Τραγούδια της Ξενιτιάς» – Ένα μουσικό ταξίδι μνήμης και συγκίνησης σήμερα στο Λυγουριό

Ο Προοδευτικός Σύλλογος Λυγουριού «Ο Καββαδίας», σε συνέχεια των πολιτιστικών δράσεων του φετινού καλοκαιριού, προσκαλεί το κοινό σε μια ξεχωριστή μουσική βραδιά – αφιέρωμα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Οδηγίες Ιατρικού Συλλόγου Αργολίδας για την προστασία από τον ιό του Δυτικού Νείλου

Η Ελλάδα συγκαταλέγεται φέτος στις ευρωπαϊκές χώρες που αντιμετωπίζουν αυξημένη επιδημιολογική επιβάρυνση από τον ιό του Δυτικού Νείλου. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ΕΟΔΥ, η φετινή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ναύπλιο: Πολιτική θύελλα για την «ωρολογιακή βόμβα» των 7 στρεμμάτων-Ευθύνες Ορφανού δείχνει ο Φραγκιουδάκης

Σε πεδίο έντονης πολιτικής αντιπαράθεσης με φόντο την ασφάλεια των πολιτών έχει μετατραπεί η δημόσια συζήτηση στο Ναύπλιο, μετά τις σοβαρές καταγγελίες του ανεξάρτητου δημοτικού

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »