Με την παράταξη Κωστούρου «Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα», ο Γιώργος Θ. Παπαϊωάννου

Με την παράταξη του Δημάρχου Ναυπλιέων, Δημήτρη Κωστούρου, «Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα», θα είναι υποψήφιος ο Γιώργος Θ. Παπαϊωάννου. Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:
Έχουμε τη χαρά να ανακοινώσουμε την υποψηφιότητα με την παράταξη μας στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Γιώργου Θ. Παπαϊωάννου, Αγρότη.
Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων και Επικεφαλής της παράταξης μας Δημήτρης Κωστούρος ανέφερε:
«Ένας ακόμη νέος άνθρωπος, ένας νέος Αγρότης έρχεται να προστεθεί στην οικογένεια της Επόμενης Μέρας. Η δυναμική του χαρακτήρα του Γιώργου σε συνδυασμό με την ωριμότητα που τον διακρίνει παρά το νεαρό της ηλικίας του, είναι δύο συστατικά που εγγυώνται την επιτυχία.
Γιώργο , καλώς ήρθες».

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Οικονομικό Επιμελητήριο Πελοποννήσου: «Αίτημα παράτασης για την εφαρμογή της Β’ Φάσης του Ψηφιακού Δελτίου Αποστολής»

Το Περιφερειακό Τμήμα Πελοποννήσου του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας, δέχεται τις τελευταίες ημέρες σειρά ερωτημάτων από συναδέλφους λογιστές

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »