Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε, η πρεμιέρα της παιδικής θεατρικής παράστασης «Ο γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες», στη Νέα Κίο

Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε, η πρεμιέρα της παιδικής θεατρικής παράστασης «Ο γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες», σε διασκευή της δημιουργικής ομάδας «ΘΕΑΤΡΟ ΣΕ ΦΟΡΜΑ».

Η παράσταση, η οποία φιλοξενήθηκε στο προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου της Νέας Κίου, ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους θεατές με την πρωτότυπη σκηνοθετική προσέγγιση και τη σύγχρονη αφήγηση που συνδύασε κλασικές θεατρικές φόρμες με αυτοσχεδιασμούς και διαδραστικά στοιχεία. Δέκα ταλαντούχοι ηθοποιοί ενσάρκωσαν περισσότερους από 60 ρόλους, προσφέροντας μια μοναδική θεατρική εμπειρία με έντονη κινηματογραφική ροή δράσης και έμφαση στη διαφορετική κίνηση του ανθρώπινου σώματος ανάλογα με το μέσο μεταφοράς που χρησιμοποιούν οι ήρωες.

Η παράσταση πλαισιώθηκε από πρωτότυπη μουσική σύνθεση του Δημήτρη Κελέση, ενώ ζωντανό τραγούδι ερμήνευσε ο ηθοποιός και τραγουδιστής Βαγγέλης Παπατζανάκης. Τη σκηνοθεσία υπέγραψε ο Τάκης Τσαρσιταλίδης, με σκηνικά του Χ. Χαραλαμπίδη και κοστούμια της Έλενας Μολασιώτη.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών Γιάννης Μαλτέζος, ο οποίος απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Φαίδρα Ξηνταροπούλου, η Δημοτική Σύμβουλος Δήμητρα Γάτσιου, η Πρόεδρος της Κοινότητας Αγγελική Χρυσικού και το μέλος του Τοπικού Συμβουλίου Νέας Κίου Γιάννης Διάκος.

Ακολουθούν τρεις ακόμα παραστάσεις:

· Κυριακή 13/07 ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙ (Αύλειο χώρο Καλλιτεχνικού Σχολείου)

· Δευτέρα 14/07 ΑΡΓΟΣ (Στρατώνες Καποδίστρια)

· Δευτέρα 21/07 ΔΑΛΑΜΑΝΑΡΑ (Αύλειο χώρο Δημοτικού Σχολείου)

Είσοδος ελεύθερη

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Καταδίκη της επίθεσης σε διασώστη του ΕΚΑΒ στο Άργος από την ΟΝΝΕΔ Αργολίδας

Η επίθεση σε διασώστη του ΕΚΑΒ στο Άργος, πριν περίπου μία εβδομάδα, που λειτουργούσε εν ώρα καθήκοντος και προσπαθούσε να προσφέρει τις υπηρεσίες του σε συνάνθρωπο μας , είναι πράξη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Δήμος Άργους – Μυκηνών: Με μεγάλη επιτυχία η συναυλία της Μιρέλας Πάχου στους Μύλους

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής, στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Μύλων, η συναυλία της αγαπημένης ερμηνεύτριας και μουσικού Μιρέλας Πάχου, στο πλαίσιο των

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Γιάννης Μανώλης: «Η Πολιτιστική Ναυπλιάδα εμπλουτίζει τη ναυτική παράδοση του Ναυπλίου»

Στην καθοριστική σημασία της επανακαθιέρωσης της Ναυτικής Εβδομάδας, αλλά και στην εξέλιξη των πολιτιστικών θεσμών της πόλης, αναφέρθηκε με δημόσια παρέμβασή του ο πρώην Αντιδήμαρχος

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »