Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση του Συλλόγου «Φίλοι του Δημοτικού Ωδείου Άργους»

Ο Σύλλογος «Φίλοι του Δημοτικού Ωδείου Άργους» το Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου 2023, στην Αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού «Μέγας Αλέξανδρος» διοργάνωσε παρουσίαση – συζήτηση με θέμα: «Μεταξύ επιτρεπομένου και απαγορευμένου». Κανόνες, αντιλήψεις και πρακτικές στη σύγχρονη κοινωνία.

Καλωσορίσαμε την κ. Λίλα Κονομάρα, συγγραφέα, την κ. Νάντια Τσουλουχά, κλινική ψυχολόγο, την κ. Γιάννα Γιαμαρέλου, ψυχοθεραπεύτρια και τον κ. Γιώργο Κόνδη, κοινωνιολόγο.

Παρουσίασαν δύσκολα θέματα, που, αντί να ενώνουν, όπως θα έπρεπε, τείνουν να χωρίζουν τους ανθρώπους και μερικές φορές να προκαλούν βίαιες αντιδράσεις και συγκρούσεις.

Η κ. Κονομάρα ανέπτυξε το θέμα «Λόγος και Λογοτεχνία: Αποσιωπήσεις και αποκαλύψεις», η κ. Τσουλουχά το θέμα “Για να μ’ εξημερώσεις πρέπει να με αναγνωρίσεις”, η κ. Γιαμαρέλου το θέμα «Όταν ο κανόνας γίνεται σπουδαιότερος από τον ίδιο τον άνθρωπο…» και ο κ. Κόνδης το «Από τον Αδάμ και την Εύα στον Μάη του 68».

Είναι πολύ συγκινητικό άνθρωποι, εγνωσμένης επαγγελματικής αξίας, να προσφέρουν ευχαρίστως το χρόνο τους και τις γνώσεις τους. Τους ευχαριστούμε πολύ για την καθοριστική συμβολή τους στην πραγματοποίηση της εκδήλωσή μας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το ΚΔΑΠ ΑμεΑ Αριάδνη – Σύλλογος ΑμεΑ Ν. Αργολίδος καθώς και την κ. Σοφία Τζανέτου για την παρουσία τους. Τα παιδιά με χαρά και κέφι μας παρέσυραν και τραγουδήσαμε όλοι μαζί τον Καραγκιόζη του Διονύση Σαββόπουλου και το «Χέρια σαν κι αυτά» των Locomondo. Την προετοιμασία της χορωδίας είχε κάνει η μαέστρος Μπέττυ Ρήγα. Επίσης έφτιαξαν τα υπέροχα αναμνηστικά της εκδήλωσης.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο κ. Μαλτέζος, Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου και εκλεγμένος Δήμαρχος, ο κ. Σεχιώτης, Πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου ΑμεΑ Ν. Αργολίδας, η κ. Μαριάννα Μπορμπόλη, θεατρολόγος η οποία συνόδευσε τα παιδιά και ο κ. Αντώνης Μιχαλόπουλος ο οποίος μας κατασυγκίνησε.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους ομιλητές μας που άνοιξαν δρόμους και έθεσαν ζητήματα για να σκεφτούμε τι άνθρωποι θέλουμε να είμαστε και σε ποια κοινωνία θέλουμε να ζούμε και να δημιουργούμε και βεβαίως όλους εσάς οι οποίοι, με την παρουσία σας, μας δώσατε ελπίδα και δύναμη να κάνουμε και άλλες τέτοιες εκδηλώσεις.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Ναύπλιο: Εκδήλωση Μνήμης και Τιμής για τα 52 Χρόνια από την Τουρκική Εισβολή στην Κύπρο

Ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Αργολίδας και η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Αργολίδας, σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας την Επιμνημόσυνη Δέηση υπέρ αναπαύσεως

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Απρόκλητη επίθεση της Νέας Αριστεράς κατά Μαλτέζου – Ενόχλησαν τα επιχειρήματα χωρίς κραυγές

Σε μια ξεκάθαρα απρόκλητη πολιτική επίθεση προχώρησε η Νέα Αριστερά, βάζοντας στο στόχαστρό της τον δήμαρχο Άργους-Μυκηνών, Γιάννη Μαλτέζο. Με μια ανακοίνωση υψηλών τόνων,

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Πουλάς: «Η κοινωνία της Αργολίδας έχει ανάγκη από ενότητα, νηφαλιότητα και υπεύθυνο δημόσιο λόγο»

Η υπόθεση του θανάτου του 20χρονου συμπολίτη μας έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία του Άργους και ολόκληρη τη χώρα. Σε τέτοιες στιγμές απαιτείται από όλους μας ψυχραιμία, υπευθυνότητα και

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Παρέμβαση Μπράγκα για τους προφυλακισμένους αστυνομικούς στο Άργος: «Η προσωρινή κράτηση δεν είναι ποινή»

Σαφείς αποστάσεις από το κλίμα των «τηλεδικών» και τις δημόσιες καταδίκες παίρνει με νέα παρέμβασή του ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας, Ανδρέας Μπράγκας,

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »