Με μεγάλη επιτυχία η ομιλία “Άρωμα Ορθοδοξίας” του Συλλόγου Αργείων “Ο Δαναός”

Το Σάββατο 9 Μαρτίου, στην κατάμεστη αίθουσα του Συλλόγου Αργείων “Ο Δαναός”, πραγματοποιήθηκε ομιλία με θέμα “Άρωμα Ορθοδοξίας”, από τον νομικό, συγγραφέα, και παραγωγό του εκκλησιαστικού ραδιοφώνου, κύριο Νώντα Σκοπετέα.

Ο κύριος Σκοπετέας, με γλαφυρό και άμεσο τρόπο ανέπτυξε θέματα γύρω από βιωματικούς εκφραστές της αγίας πίστης καθηλώνοντας και συγκινώντας το ακροατήριο.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πλήθος μελών και φίλων του Συλλόγου, καθώς επίσης, ο βουλευτής Αργολίδας, κ. Γιάννης Ανδριανός, ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας, κ. Βασίλης Σιδέρης, ο αντιδήμαρχος, κ. Αντώνης Λιόλιος και ο περιφερειακός σύμβουλος, κ. Δημήτρης Σχοινοχωρίτης.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Κλειστά 29 σχολεία στην Πελοπόννησο λόγω έλλειψης μαθητών και κτιρίων-Τα 6 στην Αργολίδα

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Πελοποννήσου αποφάσισε την προσωρινή αναστολή λειτουργίας 26 σχολικών μονάδων για το 2026-2027, λόγω μηδενικών εγγραφών, έλλειψης του ελάχιστου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »