Με επιτυχία η Γιορτή της Τουλίπας στα Δίδυμα Αργολίδας – Μήνυμα στήριξης από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Με εξαιρετική επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή κόσμου πραγματοποιήθηκε η Γιορτή της Τουλίπας στα Δίδυμα Αργολίδας, μια εκδήλωση αφιερωμένη στη φυσική ομορφιά, την παράδοση και την αγροτική παραγωγή της περιοχής.

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το μοναδικό τοπίο, τις γεύσεις και πλήθος παράλληλων δράσεων σε μία πλούσια εμπειρία. Μέσα από τη γιορτή αναδείχθηκε η αξία της γεωργίας ως φορέα πολιτιστικής συνέχειας, ανάπτυξης και εξωστρέφειας.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου, ως συνδιοργανώτρια της εκδήλωσης, επαναβεβαίωσε τη σταθερή της στήριξη προς πρωτοβουλίες που ενισχύουν τον πρωτογενή τομέα και ενθαρρύνουν τη σύνδεση του με τον τουρισμό.

Εκ μέρους του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, μεταφέρθηκαν θερμές ευχές για την επιτυχία της διοργάνωσης, με την ευχή η Γιορτή της Τουλίπας να καθιερωθεί ως θεσμός που θα αναδεικνύει κάθε άνοιξη την Αργολική γη.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Αργολική απόβαση στη Λυών: 14 αθλητές του Choy Lee Fut στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κουνγκ Φού

Ο σύλλογός μας ανακοινώνει τη συμμετοχή δεκατεσσάρων (14) αθλητών και αθλητριών στο 20ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ΓουΣού Κουνγκ Φού, το οποίο θα διεξαχθεί στη Λυών της Γαλλίας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Επερώτηση Λαϊκής Συσπείρωσης για τις Δημόσιες δομές ψυχικής υγείας στην Πελοπόννησο

Πρόσφατα στη Νεάπολη Λακωνίας, μια 30χρονη γυναίκα με σοβαρό πρόβλημα εξάρτησης από το αλκοόλ, βρέθηκε να περιπλανιέται δεμένη πισθάγκωνα από την οικογένειά της. Σύμφωνα με όσα έχουν

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »