Μεγάλη διάκριση για την ομάδα του 1ου Λυκείου Ναυπλίου στο διαγωνισμό πειραμάτων φυσικών επιστημών

O φετινός τοπικός διαγωνισμός πειραμάτων φυσικών επιστημών πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023 στο Ε.Κ.Φ.Ε. Αργολίδας (υπεύθυνη Μανουσάκη Κλεοπάτρα).

Οι μαθητές της ομάδας του 1ου Λυκείου Ναυπλίου (Τσίρου Αγγελική, Αλωνιστιώτης Πάτροκλος και Σωτηρίου Σωτήρης) βρέθηκαν ανάμεσα σε ομάδες σχολείων από το νομό και αγωνίστηκαν επάξια με όλες τους τις δυνάμεις και πολύ μεράκι.

Πραγματοποίησαν πειράματα Φυσικής, Χημείας και Βιολογίας, παίρνοντας μετρήσεις και εξάγοντας συμπεράσματα και τελικά συγκέντρωσαν την υψηλότερη βαθμολογία, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση.

Πολύ σημαντικό εφόδιο στην προσπάθειά τους η συνεισφορά των εκπαιδευτικών τους (Παπαδημητρίου Μ.-φυσικός, Καρίγιαννη Δ.-χημικός, Πραχάλη Α.-χημικός, Καπίρη Α.-βιολόγος, Κολιγκιώνης Ε.-φυσικός), που προπόνησαν την ομάδα του σχολείου στην εργαστηριακή αντίληψη και πρακτική.

Η προσπάθεια αυτή θα συνεχιστεί ως την επόμενη φάση, στον πανελλήνιο διαγωνισμό στην Αθήνα τον Ιανουάριο του 2024.

Καλή επιτυχία!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Η Νέα Επίδαυρος γιορτάζει τον Άγιο Μάρτυρα Λεωνίδη παρουσία του Μητροπολίτη Αργολίδας κ. Νεκταρίου

Με την πρέπουσα εκκλησιαστική μεγαλοπρέπεια και τη συμμετοχή πλήθους πιστών, η Νέα Επίδαυρος ετοιμάζεται να τιμήσει τη μνήμη του προστάτη της, Αγίου Μάρτυρα Λεωνίδη. Οι εορταστικές

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

“Ανάπλι… σεργιάνι ο νους στις γειτονιές”: Μια ομαδική έκδοση αγάπης και μνήμης παρουσιάζεται στο Βουλευτικό

Οι γειτονιές του Ναυπλίου “ζωντανεύουν” μέσα από τις σελίδες μιας ιδιαίτερης εκδοτικής προσπάθειας, που ενώνει τη νοσταλγία με την προσφορά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »