Μάχη με τις φλόγες στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής-Ανεξέλεγκτη η φωτιά

Ανεξέλεγκτη μαίνεται η φωτιά που εκδηλώθηκε λίγο πριν τις 6 το πρωί σε δύσβατη δασική περιοχή ανάμεσα στη Μόλα Καλύβα και στη Σκιώνη, στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, μέχρι στιγμής δεν απειλούνται σπίτια, ωστόσο σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η φωτιά είναι ανεξέλεγκτη λόγω και των ισχυρών ανέμων.

Επί τόπου επιχειρούν 150 πυροσβέστες με 40 οχήματα και έξι ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, ενώ από αέρος πετούν τέσσερα Canadair.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΑ ΔΟΛΩΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ: ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΟΦΥΠΕΚΑ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ ΑΠΕΤΡΕΨΕ ΣΟΒΑΡΟ ΠΛΗΓΜΑ ΣΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΠΑΝΙΔΑ

Ενενήντα πέντε δηλητηριασμένα δολώματα και έναν νεκρό σκύλο εντόπισαν σε κοινή επιχείρηση οι Ειδικές Μονάδες Ανίχνευσης Δηλητηριασμένων Δολωμάτων (ΕΜΑΔΔ) του Κυνηγετικού

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »