Κυκλοφόρησε το βιβλίο της Έλενας Λεζέ “Όρθια με κάθε κόστος” από τις εκδόσεις ΚΥΚΝΟΣ

«Αν ξαναγιεννιόμουν… θα ήθελα να ήμουν ξανά εγώ. Με όλα». Εκεί που δεν την κράτησε κανείς, έμαθε να στέκεται μόνη.

Κυκλοφόρησε το βιβλίο της Έλενας Λεζέ “Όρθια με κάθε κόστος” από τις εκδόσεις ΚΥΚΝΟΣ.

Σύντομη περιγραφή

Η Άννα, μια γυναίκα που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, διασχίζει τις πιο δυνατές στιγμές μιας ζωής γεμάτης φως και σκοτάδι.
Από την παιδική ανεμελιά και την ξαφνική απώλεια του πατέρα της, μέχρι τη μητρότητα, την αγάπη, την πολιτική και την εσωτερική της αφύπνιση.
Με σταθμούς τις προσωπικές δοκιμασίες, τις οικογενειακές απώλειες, τις ανατροπές και τα πάθη, η Άννα αναζητά σταθερότητα, ελευθερία και αλήθεια. Αντλώντας δύναμη από τις δοκιμασίες, παλεύει να σταθεί όρθια με κάθε κόστος και τελικά να ζήσει ελεύθερη.
Στο επίκεντρο βρίσκεται ο βαθύς έρωτας με έναν άντρα που της μοιάζει. Ώριμοι, συνειδητοποιημένοι, ενωμένοι από την ίδια αγάπη.
Ένα μυθιστόρημα βαθιά προσωπικό, που αγγίζει το πανανθρώπινο. Μια αφήγηση αυθεντική, τρυφερή και δυναμική. Ένα βιβλίο για την αλήθεια, την επιβίωση και το φως που περνά από τις ρωγμές. Ένα ταξίδι δύναμης, αγάπης και επιμονής.

Βιογραφικό συγγραφέα

Η Έλενα Λεζέ γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε Οικονομία και Διοίκηση, και εργάστηκε σε διάφορους επαγγελματικούς τομείς, με έμφαση στις ανθρώπινες σχέσεις και την κοινωνική ευθύνη. Με βαθιά αγάπη για τη γραφή και την πολιτική συμμετοχή, η Έλενα χρησιμοποίησε τη λογοτεχνία ως εργαλείο εσωτερικής αναζήτησης, δύναμης και συναισθηματικής σύνδεσης. Το «Όρθια με κάθε κόστος» είναι το πρώτο της έργο που βλέπει το φως της δημοσιότητας, εμπνευσμένο από βιώματα, εσωτερικές μάχες και την ανάγκη να δώσει φωνή σε όσα συχνά μένουν στη σιωπή. Ζει στο Ναύπλιο, όπου συνεχίζει να γράφει και να συμμετέχει ενεργά σε δράσεις με κοινωνικό και πολιτιστικό αποτύπωμα.

Έλενα Λεζέ: «Η αλήθεια είναι πως δεν ήταν εύκολη η διαδρομή και δεν ξέρω πραγματικά τι νιώθω.
Σίγουρα ευγνωμοσύνη που κατάφερα να κυκλοφορήσει το πρώτο μου βιβλίο!
Και ίσως μια σιωπηλή περηφάνια για όλα όσα προηγήθηκαν μέχρι να φτάσω εδώ εύχομαι ότι και οι γονείς μου θα νιώθουν περήφανοι έστω και από ψηλά!
Ευχαριστώ την οικογένειά μου, όλους εσάς που πιστέψατε σε μένα, τις Εκδόσεις Κύκνος.
Θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα περισσότερες πληροφορίες για την παρουσίασή του».

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου ενεργοποιεί πρόγραμμα 7 εκατ. ευρώ για την αντιμετώπιση κατολισθήσεων

Νέα χρηματοδοτική πρόσκληση, συνολικού προϋπολογισμού 7 εκατ. ευρώ, για την υλοποίηση έργων προστασίας από κατολισθήσεις ενεργοποιεί η Περιφέρεια Πελοποννήσου, στο πλαίσιο του

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Σύνδεσμος Φιλολόγων Αργολίδας: Η Κική Δημουλά στα «Πορτρέτα Λογοτεχνών»

Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Αργολίδας, μετά την πολύ επιτυχημένη πρωτοβουλία «Πορτρέτα πολιτικών» που κάλυψε ολόκληρο το 2024, προχωρά σε μια νέα πρωτοβουλία, με τον γενικό τίτλο «Πορτρέτα Λογοτεχνών»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

«Επίδαυρος Βίωμα 2026»: Εγκαίνια της 29ης Έκθεση Αγροτουρισμού στην Αρχαία Επίδαυρο (πρόγραμμα)

Ένας από τους πιο εμβληματικούς θεσμούς της Αργολίδας, που ενώνει την παράδοση, τη γαστρονομία και τον τουρισμό, ανοίγει και επίσημα τις πύλες του. Τα εγκαίνια της 29ης Έκθεσης Αγροτουρισμού

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Με επιτυχία η ολοκλήρωση της χρονιάς στο Ελληνικό Ωδείο Άργους – Διακρίσεις για δύο σπουδάστριες

Με θερμά χειροκροτήματα, χαμόγελα και αισιοδοξία για το μέλλον ολοκληρώθηκε η εκδήλωση του Ελληνικού Ωδείου Άργους, σηματοδοτώντας τη λήξη της εκπαιδευτικής χρονιάς. Η εκδήλωση

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »