Κυκλοφόρησαν πρόσφατα δύο νέα βιβλία του Χρήστου Βλάχου, με τίτλο «ΟΥΝΕΣΚΟΝΕΦΕΛΕΣ» και «ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΝ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ». Ο Χ. Βλάχος είναι ομογενής της Αυστραλίας και έχει βάλει σκοπό της ζωής του την αφύπνιση των Ελληνικών κοινοτήτων της μακρινής ηπείρου. Ειδικότερα θέλει να καταδείξει το πόσο απροκάλυπτα οι «σύμμαχοί» μας υποστηρίζουν την Τουρκία σε βάρος των Ελληνικών συμφερόντων. Μέσα από τα βιβλία του καλεί τους απανταχού Έλληνες να ομονοήσουν και να στείλουν το μήνυμα σε όλους, πως ή Ελλάδα από αρχαιοτάτων χρόνων μέχρι τιςπολυτάραχες μέρες της εποχής μας, είναι πνευματικός φωτοδότης και σταθερά προσανατολισμένη στον πολιτισμό και τις ανθρωπιστικές αξίες.
Όπως και στα προηγούμενα βιβλία του η γλώσσα που χρησιμοποιεί είναι συμβολική και η τεχνική του βασίζεται στον Ιαμβικό Δεκαπεντασύλλαβο.

Παρελθόν το εργόσημο και πάνε όλοι πλέον για ασφάλιση εργατών γης στον ΕΦΚΑ
Σημαντικές ανατροπές που αφορούν κυρίως τους μετακλητούς εργάτες γης βρίσκονται πλέον σε εξέλιξη δημιουργώντας ανασφάλειες και ερωτηματικά




