Θέμα στο Πε.Συ.Π για την πορεία του προγράμματος καταπολέμησης των κουνουπιών ζητά η Λαϊκή Συσπείρωση

Η πορεία του προγράμματος αντιμετώπισης των κουνουπιών αποτελεί ζήτημα υπεράσπισης της Δημόσιας Υγείας, αφορά την καταπολέμηση σοβαρότατων νόσων που η εξάπλωσή τους σχετίζεται με αυτά.

Οι κλιματικές συνθήκες για τους μήνες Μάρτη, Απρίλη δημιουργούν ευνοϊκές συνθήκες για τη ραγδαία εξάπλωση των κουνουπιών.

Με την εισβολή των καλοκαιρινών συνθηκών ήδη από τα τέλη Μαρτίου αρχές Απριλίου, με ένα Μάρτη με θερμοκρασίες να καταγράφουν υψηλό ρεκόρ 15ετίας, με το χειμώνα του 2023-2024 να αποτελεί το θερμότερο καταγεγραμμένο χειμώνα στην Ελλάδα, ανησυχούμε για την πορεία του προγράμματος.

Ήδη υπάρχουν αντιδράσεις, καταγγελίες και έντονη ανησυχία από κατοίκους σε διάφορες περιοχές της Πελοποννήσου.

Ζητάμε να συζητηθεί σαν θέμα στο επόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο .

Ο Περιφερειακός Σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης
Κελλάρης Γιάννης

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Δήμος Ερμιονίδας: Στο ανώτερο 25% των δήμων της χώρας βάσει του Δείκτη Συνολικών Επιδόσεων

Με βάση τον Δείκτη Συνολικών Επιδόσεων του Υπουργείου Εσωτερικών για το έτος 2024, ο Δήμος Ερμιονίδας με βαθμό 0,45 κατετάγη στην 83η θέση μεταξύ των 313 Δήμων για τους οποίους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »