Η καρδιολόγος Μαρία Λολακά υποψήφια με τον Κωνσταντίνο Μάκαρη για τον Δήμο Ναυπλιέων

Με ευχαρίστηση λάβαμε γνώση της απόφασης του επιχειρηματία κ. Κωνσταντίνου Μάκαρη να θέσει υποψηφιότητα στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές ως υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπλιέων καταρτίζοντας προς τούτο συνδυασμό που αποτελείται καθώς βασίμως γνωρίζουμε από αξιοπρεπείς, αξιόλογους και δημιουργικούς συμπολίτες μας.
Το έργο του στην επαγγελματική ενασχόληση, οι μεγάλες του προσφορές στο κοινωνικό πεδίο δεν αφήνουν αμφιβολία για την καταλληλότητά του.

Στον τομέα της δικής μου επαγγελματικής δραστηριότητας είναι αξιοσημείωτη η προσφορά του και η συμβολή του στην κατασκευή της Παιδιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου Άργους, όπως του εζητήθη, καθώς και σε σειρά παρεμβάσεων σε Δημοτικά Σχολεία του Δήμου μας ,επίσης δε και πολλές άλλες παρεμβάσεις σε Δημόσιους Οργανισμούς της περιοχής μας.

Δέκα χρόνια η Δημοτική Αρχή, δεν κατόρθωσε να μας πείσει ότι έχει το δυναμισμό και την ικανότητα να βελτιώσει την ποιότητα της ζωής μας, ούτε σε έργα υποδομής, ούτε σε κοινωνικές δομές, ούτε καν σε θέματα ανάπτυξης αφού λείπουν παντελώς τα αναπτυξιακά έργα. Αλλά πώς να μιλήσουμε για ανάπτυξη αφού δεν έχει επιδείξει ευαισθησία η νυν Δημοτική Αρχή ούτε τα βασικά ώστε να διεκδικήσει για την εύρυθμη λειτουργία της βασικής κοινωνικής δομής που είναι το Νοσοκομείο Ναυπλίου που σήμερα αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα.

Το Ναύπλιο είναι μια πανέμορφη πόλη, και από μόνη της αποτελεί πόλο έλξης τουριστών και επισκεπτών. Ωστόσο η έλλειψη οράματος για δημιουργία, έχει δημιουργήσει στασιμότητα στα αναπτυξιακά έργα που θα μπορούσαν να το καταστήσουν ακόμα πιο ελκυστικό προορισμό με ότι αυτό συνεπάγεται για ντόπιους και επαγγελματίες της πόλης. Έχω ως εκ τούτου κάθε λόγο να στηρίξω την υποψηφιότητα του ως Δημάρχου Ναυπλιέων, και να στρατευθώ μαζί με άλλους φίλους και φίλες στο συνδυασμό του πιστεύοντας ότι θα ταράξουμε τα λιμνάζοντα νερών νερά των Δημοτικών πραγμάτων και θα φέρουμε μια καινούργια εποχή δημιουργίας και προκοπής για τον Δήμο μας και τους αγαπημένους συμπολίτες μας.
Άλλωστε η προσωπική επικοινωνία μου μαζί του, με καθιστά σίγουρη για την απόφασή μου.

Μαρία Λολακά Ιατρός Καρδιολόγος

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Ο Πρόεδρος της Ε.Ι.Ε.Τ. στη Γνωμοδοτική Επιτροπή για την Παιδεία στα Μέσα

Στο πλαίσιο της εφαρμογής του Ν. 5253/2025, συστήθηκε και συγκροτήθηκε Γνωμοδοτική Επιτροπή για την Παιδεία στα Μέσα, η οποία θα απαρτίζεται από εμπειρογνώμονες, εκπροσώπους ανεξάρτητων αρχών,

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Διεθνής Ημέρα Συνεταιρισμών 2026- Γράφει ο Γιάννης Πάζιος Αγροτικός Συνεταιρισμός Ένωση Μεσσηνίας Διευθυντής

Κάθε πρώτο Σάββατο του Ιουλίου τιμάται η Διεθνής Ημέρα Συνεταιρισμών, μια ημέρα αφιερωμένη στις αξίες της Συνεργασίας, της Δημοκρατίας και της Αλληλεγγύης που εκφράζει διαχρονικά το

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Άργος: Πλήθος κόσμου στην ξεχωριστή μουσικοχορευτική εκδήλωση του Συλλόγου «Χορόσημο» (βίντεο)

Μια ξεχωριστή βραδιά γεμάτη παράδοση, ρυθμό και συγκίνηση χάρισε στο κοινό το «Χορόσημο», με τη μουσικοχορευτική του παράσταση «Από την Πρόβα… στην Παράσταση». Η κεντρική πλατεία Αγίου Πέτρου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »