Η Ενορία της Αγίας Τριάδος Λυγουριού υποδέχτηκε το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης κ. Αθανάσιο

Την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024, στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Λυγουριού, παρουσία του Σεβασμιώτατου Ποιμενάρχου μας κ. Νεκταρίου, πραγματοποιήθηκε η πρώτη ομιλία, για το νέο Εκκλησιαστικό Έτος, από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης κ. Αθανάσιο, με θέμα: “Μακαριστός Αντώνιος Κόμπος” , ένα χαρισματικός Επίσκοπος 1920 – 2005.

Οι ομιλίες πνευματικού και ποιμαντικού περιεχομένου στον Ενοριακό Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος, έχουν σκοπό την πνευματική ανύψωση και ωφέλεια των κατοίκων της ενορίας και τον γύρω περιοχών .

Προηγήθηκε Εσπερινός παρουσία του Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης κ. Αθανασίου και του Σεβασμιώτατου ποιμενάρχη μας κ. Νεκταρίου . Μετά το πέρας της ομιλίας ο εφημέριος του ναού π. Ευάγγελος Πολυχρονόπουλος, ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης για τον κόπο που έκανε να έρθει στο Λυγουριό του Δήμου Επιδαύρου και να μιλήσει στους πιστούς.

Λυγουριό, 6-10-2024
Ο Πρόεδρος του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου
π. Ευάγγελος Πολυχρονόπουλος

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Οδηγίες Ιατρικού Συλλόγου Αργολίδας για την προστασία από τον ιό του Δυτικού Νείλου

Η Ελλάδα συγκαταλέγεται φέτος στις ευρωπαϊκές χώρες που αντιμετωπίζουν αυξημένη επιδημιολογική επιβάρυνση από τον ιό του Δυτικού Νείλου. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ΕΟΔΥ, η φετινή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ο Γιάννης Ανδριανός στα εγκαίνια του 13ου Φεστιβάλ Καλοκαιρινών Εκδηλώσεων «Γεύσεις και Όψεις» στο Πορτοχέλι

Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Ανδριανός, παρέστη στα εγκαίνια του 13ου Φεστιβάλ «Γεύσεις και Όψεις» στο Πορτοχέλι

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ναύπλιο: Βαριές αιχμές Δεδεμπίλη και ιστορική «συγγνώμη»-Πότε θα απαντήσει ο Δήμαρχος για τις προσλήψεις στο Γηροκομείο; (βίντεο)

Σε γνώριμα επικοινωνιακά μονοπάτια επιλέγει να βαδίσει η δημοτική αρχή Ορφανού, επιστρατεύοντας τη θεωρία της «συνωμοσίας των πληκτρολογίων» κάθε φορά που έρχεται αντιμέτωπη με την κριτική

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »