Ε.Ε.Α: Τηλεδιάσκεψη με θέμα τη Ρήτρα Αναπροσαρμογής στους λογαριασμούς ρεύματος, σήμερα στις 18:00

Το Ε.Ε.Α. παρεμβαίνει για τη Ρήτρα Αναπροσαρμογής στους λογαριασμούς ρεύματος – Υβριδική εκδήλωση, σήμερα στις 18:00

Οι υπέρογκοι λογαριασμοί ενέργειας είναι σήμερα το νούμερο 1 πρόβλημα για νοικοκυριά και επιχειρήσεις. Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, ως το μεγαλύτερο σε αριθμό μελών Επιμελητήριο στην Ελλάδα, δέχεται καθημερινά έντονες διαμαρτυρίες για τις τεράστιες αυξήσεις και ειδικά για τη ρήτρα αναπροσαρμογής, η οποία, σύμφωνα και με τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης, θα συνεχίσει να μας απασχολεί τουλάχιστον μέχρι τον Ιούλιο.

Το Ε.Ε.Α. διοργανώνει σήμερα Δευτέρα 9/5/2022 και ώρα 18:00 ενημερωτική εκδήλωση για τη Ρήτρα Aναπροσαρμογής, με δεδομένες και τις αντιδράσεις από Δικηγορικούς Συλλόγους και Ενώσεις Καταναλωτών.

Στην υβριδική εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου του Ε.Ε.Α. και θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω διαδικτύου (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ), θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι επιχειρήσεων από την Αττική και διαδικτυακά από όλη την Ελλάδα.

Για το ζήτημα θα μιλήσουν ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου και μέλη της Διοίκησης του Επιμελητηρίου, ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ κ. Γιώργος Καββαθάς, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών κ. Δημήτρης Βερβεσός, ο Πρόεδρος του ΙΝΚΑ κ. Γιώργος Λεχουρίτης και ο Νομικός Σύμβουλος της ΕΚΠΟΙΖΩ, δικηγόρος, Βίκτωρας Τσιαφούτης.

Μετά τις εισηγήσεις θα απαντηθούν ερωτήματα των συμμετεχόντων, ενώ θα υπάρξουν τοποθετήσεις επί του ζητήματος από εκπροσώπους επαγγελματικών οργανώσεων.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Ο Γιάννης Ανδριανός στις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης για τον Κωνσταντίνο Δ. Μπροδήμα στα Δίδυμα

Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Ανδριανός παρέστη στα Δίδυμα στις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης για τον έφεδρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Δυναμική πρεμιέρα για την έκθεση «Γεύσεις & Όψεις» στο Πορτοχέλι: Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια

Σε κλίμα αισιοδοξίας για την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας και της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων της Αργολίδας, πραγματοποιήθηκαν χθες τα εγκαίνια της εκθεσιακής δραστηριότητας «Γεύσεις & Όψεις»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Καταδίκη της επίθεσης σε διασώστη του ΕΚΑΒ στο Άργος από την ΟΝΝΕΔ Αργολίδας

Η επίθεση σε διασώστη του ΕΚΑΒ στο Άργος, πριν περίπου μία εβδομάδα, που λειτουργούσε εν ώρα καθήκοντος και προσπαθούσε να προσφέρει τις υπηρεσίες του σε συνάνθρωπο μας , είναι πράξη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Γ. Χατζηθεοδοσίου : «Στην Αττική τo 70% των κρουσμάτων του ιού του Δυτικού Νείλου και 10 θάνατοι»

Το φετινό καλοκαίρι είναι διαφορετικό συγκριτικά με προηγούμενα, καθώς έχουμε έξαρση του ιού του Δυτικού Νείλου. Και σύμφωνα με έγκριτους επιστήμονες ιδιαίτερο πρόβλημα εντοπίζεται

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »