Ευχαριστήριο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας για τις έκτακτες μεταθέσεις στο νομό

Ενισχύεται η αστυνομική δύναμη στην Αργολίδα μετά την απόφαση για 11 έκτακτες μεταθέσεις αστυνομικών στο νομό.

Σε ανακοίνωσή της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας αναφέρει τα εξής:

«Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας εκφράζει την ικανοποίησή της για την ουσιαστική ενίσχυση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας μέσω των έκτακτων μεταθέσεων, με την τοποθέτηση 11 νέων συναδέλφων.

Η ενίσχυση αυτή αποτελεί έμπρακτη αναγνώριση των αυξημένων αναγκών που αντιμετωπίζει η Αργολίδα και θα συμβάλει ουσιαστικά τόσο στην καλύτερη αστυνόμευση όσο και στην ανακούφιση του ήδη επιβαρυμένου προσωπικού.

Η Ένωσή μας αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει θερμές ευχαριστίες σε όλους όσοι συνέδραμαν για την επίτευξη του συγκεκριμένου αποτελέσματος και ιδιαιτέρως στον Υφυπουργό αγροτικής ανάπτυξης Γιάννη Ανδριανό, για το σταθερό ενδιαφέρον και την έμπρακτη στήριξή του προς το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας στην Αργολίδα.

Η συνέχιση της ενίσχυσης με ανθρώπινο δυναμικό αποτελεί για εμάς πάγιο αίτημα και στόχο, ώστε να ανταποκριθούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο λειτούργημα που επιτελούμε: την προστασία του πολίτη και την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας στην κοινωνία μας».

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

“Πρώτα η Πελοπόννησος”: Η Καραθώνα ανήκει στους πολίτες – Η περιφερειακή αρχή τάσσεται υπέρ του Υπερταμείου και κατά των πολιτών

Η παράταξη “Πρώτα η Πελοπόννησος”, με παρέμβαση του περιφερειακού μας συμβούλου Αργολίδας, Παναγιώτη Μερμίγκη, στη συνεδρίαση λογοδοσίας του περιφερειακής αρχής Πελοποννήσου στις 15 Σεπτεμβρίου,

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ναύπλιο: Παραπαίει η διοίκηση Ορφανού-Ανεξαρτητοποιήθηκε και ο Γιάννης Μανώλης

Σήκωσε το γάντι ο πρώην αντιδήμαρχος Πολιτισμού Ναυπλιέων, Γιάννης Μανώλης, μετά την αφαίρεση των αρμοδιοτήτων του από τον Δημήτρη Ορφανό και δήλωσε την ανεξαρτητοποίησή του

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »