Επαναδημοπρατείται η λιμνοθάλασσα Θερμησίας, σύντομα και η διακήρυξη για το Βιβάρι

Σε τηλεδιάσκεψη μετείχε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, σήμερα Πέμπτη 1η Ιουνίου, με τον αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Γιάννη Μαντζούνη, καθώς και υπηρεσιακά στελέχη της εν λόγω Περιφερειακής Ενότητας.
Αντικείμενο της τηλεδιάσκεψης αποτέλεσε η επαναδημοπράτηση -μετά από δύο άγονες που προηγήθηκαν- της εκμίσθωσης της εκμετάλλευσης του δημόσιου ιχθυοτροφείου στη λιμνοθάλασσα Θερμησίας, στον Δήμο Ερμιονίδας:
“Μετά από δύο άγονους διαγωνισμούς για την Θερμησία, γίνεται επαναδημοπράτηση τις επόμενες ημέρες, με μια μικρή τροποποίηση της σχετικής διακήρυξης” δήλωσε ο περιφερειάρχης Π. Νίκας, εκφράζοντας την ελπίδα να υπάρξει αυτή φορά πλειοδότης. Οπως γνωστοποίησε παράλληλα ο περιφερειάρχης άμεσα θα εκδοθεί και μία ακόμα διακήρυξη που θα αφορά στο Βιβάρι.
Ο περιφερειάρχης τόνισε ότι δυνατότητα υποβολής προσφορών στους εν λόγω διαγωνισμούς έχουν μόνο συνεταιρισμοί αλιέων και μεμονωμένοι αλιείς -“απολύτως κανένας άλλος δεν μπορεί να καταθέσει προσφορά, ούτε ΝΠΔΔ όπως οι δήμοι” επισήμανε ο Π. Νίκας.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Πότε οι γυναίκες αποφασίζουν για το σώμα και την υγεία τους. Οι σιωπηλές μάχες και η ψυχολογία σε μια διαρκή σύγκρουση-Της Έλενας Λεζέ

Για χρόνια οι γυναίκες έμαθαν να αντέχουν. Να συνεχίζουν ακόμη και όταν το σώμα φώναζε πως κουράστηκε ακόμη και όταν η ψυχή βυθιζόταν σε μια σιωπηλή εξάντληση που κανείς δεν παρατηρούσε

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Το Εργαστηριακό Κέντρο Άργους ανοίγει τις πόρτες του στην τοπική κοινωνία

Το Εργαστηριακό Κέντρο Άργους, την Τετάρτη 13 και την Πέμπτη 14 Μαΐου 2026 10:00-13:00, προσκαλεί μαθητές και μαθήτριες, γονείς και κηδεμόνες, σπουδαστές, εκπροσώπους φορέων, επαγγελματικών

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »