Επίσκεψη του υποψήφιου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού στην περιφερειακή ενότητα Λακωνίας

Τους δήμους Ευρώτα και Μονεμβασιάς επισκέφτηκε την Παρασκευή 11 Αύγουστου ο επικεφαλής της παράταξης «Η Πελοπόννησος Μπροστά» και υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός.
Ξεκινώντας από τις Κροκεές και συνεχίζοντας στη Σκάλα, στον Βλαχιώτη, στην Κάτω Γλυκόβρυση και στους Μολάους, ο Δημήτρης Πτωχός συνομίλησε με τους κατοίκους των περιοχών, καθώς με τους επιχειρηματίες της περιοχής.
Κατά την παραμονή του στους Μολάους, ο Δημήτρης Πτωχός επισκέφθηκε το περιφερειακό νοσοκομείο όπου συζήτησε με τη διοίκηση του, γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό για τις ανάγκες του νοσοκομείου.
Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης συνέχισε την περιοδεία του στη Μονεμβασιά, συζητώντας με τους κατοίκους τις μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης του δήμου και της ευρύτερης περιοχής.
Σε όλη τη διάρκεια της περιοδείας του, ο Δημήτρης Πτωχός είχε στο πλευρό του ανθρώπους οι οποίοι θα στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια της παράταξής του, ανθρώπους που γνωρίζουν τις ανάγκες και τις προσκλήσεις της περιοχής και διαθέτουν τα απαραίτητα εφόδια για υλοποιήσουν αναπτυξιακές πολιτικές.
Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός κατά τη περιοδεία του στην περιφερειακή ενότητα Λακωνίας δήλωσε:
«Βρεθήκαμε στον Δήμο Ευρώτα, από Κροκεές, Σκάλα, Βλαχιώτη και θα φτάσουμε έως τη Μονεμβασιά. Πρόκειται για υπέροχα μέρη, με καταπληκτικούς ανθρώπους και συγκριτικά πλεονεκτήματα, που πρέπει να αξιοποιήσουμε και να κινητοποιήσουμε προκειμένου να έρθει η ανάπτυξη, με καινούργιες δουλειές, καλοπληρωμένες δουλειές και νέες επενδύσεις στην περιοχή μας.
Συναντάμε όλους τους πολίτες, πολλούς ανθρώπους που θα συμμετέχουν στα ψηφοδέλτια μας, ανθρώπους πολύ ικανούς και πολύ δημιουργικούς, προκειμένου να κάνουμε αυτό το άλμα που χρειάζεται για την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Σε αυτό ταξίδι σας θέλουμε όλες και όλους δίπλα μας».
Ακολουθείστε το Δημήτρη Πτωχό και στα socialmedia
για να παρακολουθείτε το σύνολο της δραστηριότητά του
Facebook: Δημήτρης Πτωχός – Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου
Instagram dptochos

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Λυγουριό: Παρουσίαση του βιβλίου «Εγώ… Μια Πέτρα» της Αναστασίας Ποθητού Σαρρή στο Μουσείο Κωτσιομύτη

Μια ξεχωριστή πολιτιστική βραδιά με επίκεντρο την ιστορία, τη φύση και τον άνθρωπο αναμένεται να πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Αυγούστου 2026 στο Λυγουρίο. Στον φιλόξενο προαύλιο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ο Γιάννης Ανδριανός στα εγκαίνια του 13ου Φεστιβάλ Καλοκαιρινών Εκδηλώσεων «Γεύσεις και Όψεις» στο Πορτοχέλι

Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Ανδριανός, παρέστη στα εγκαίνια του 13ου Φεστιβάλ «Γεύσεις και Όψεις» στο Πορτοχέλι

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Υποβολή voucher για την εγγραφή βρεφών και νηπίων στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς Ναυπλιέων

Ο Δήμος Ναυπλιέων ενημερώνει, τους νόμιμους κηδεμόνες βρεφών και νηπίων που έλαβαν voucher ότι μπορούν να το καταθέσουν στα γραφεία της Διεύθυνσης, επί της οδού Ηρακλέους 6, προκειμένου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ναύπλιο: «Λουκέτο» διαρκείας στο Κολυμβητήριο με υπογραφή Μαντζαβράκου και δικαιολογίες-γρίφους

Σε ένα απέραντο επικοινωνιακό «θολό τοπίο» εξελίσσεται η διαχείριση των έργων στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ναυπλίου. Με μια νέα, προκλητικά αόριστη ανακοίνωση, η δημοτική αρχή παρατείνει

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Χριστιανικός Φιλανθρωπικός Όμιλος «Η Αγία Αικατερίνη» Άργους: Υγεία και Πρόληψη στην Αλέα

Ο Χριστιανικός Φιλανθρωπικός Όμιλος «Η Αγία Αικατερίνη» Άργους, στο πλαίσιο του προγράμματος «Υγεία και Πρόληψη», βρέθηκε την Κυριακή 16 Αυγούστου 2026 στην Αλέα Αργολίδας, σε μια

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »