Επίσκεψη Μαλτέζου στο νέο Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Κίου

Στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, καθώς και στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Άργους Μυκηνών, συνοδευόμενα από τον Δήμαρχο Άργους – Μυκηνών Γιάννη Μαλτέζο και τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Κώστα Λαθούρη, επισκέφθηκαν σήμερα το κτίριο όπου πρόκειται να στεγαστεί το Τμήμα Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε.) Νέας Κίου.

Η αυτοψία έγινε με σκοπό τον σχεδιασμό και την οργάνωση των απαραίτητων εργασιών διαμόρφωσης του κτιρίου, ώστε το νέο Τ.Α.Ε. να λειτουργήσει άμεσα προς όφελος της ασφάλειας και της εξυπηρέτησης των πολιτών.

Ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών, σε δηλώσεις του, τόνισε:

Η ίδρυση του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων στη Νέα Κίο αποτελεί προτεραιότητα. Με την συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων, θα εξασφαλίσουμε ότι οι υποδομές θα είναι σύγχρονες, λειτουργικές και θα πληρούν όλες τις προδιαγραφές ώστε η υπηρεσία να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της περιοχής μας.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Νέα εποχή για το Αρχαιολογικό Μουσείο Άργους-Πτωχός: «Η Πελοπόννησος αποκτά τις πολιτιστικές υποδομές που της αξίζουν»

Το πλήρως ανακαινισμένο Αρχαιολογικό Μουσείο Άργους εγκαινιάστηκε τη Δευτέρα 29 Ιουνίου, παρουσία της Υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη, σηματοδοτώντας την επιστροφή ενός από τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

“Αργολίδα: Όλοι για το νερό”: Κάλεσμα σε ενημέρωση και οργάνωση κινητοποίησης

Παρά το πολύ θετικό ύψος βροχοπτώσεων του φετινού χειμώνα, τη σημαντική βελτίωση της ποιότητας του νερού του Ανάβαλου και τη μεγάλη σε ποσότητα και διάρκεια λειτουργία της πηγής Κεφαλαρίου,

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Άργους-Μυκηνών για εκλογή νέου Προεδρείου και Δημοτικής Επιτροπής

Σε ειδική, δημόσια, δια ζώσης συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Άργους-Μυκηνών καλεί τα μέλη ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Αντώνιος Βαρδάκας. Η συνεδρίαση που αφορά

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »