ΕΛ.ΑΣ: Συλλήψεις στην Αργολίδα για ναρκωτικά και κλοπή

Συνελήφθη, χθες (19.2.2024) το πρωί, στο Ναύπλιο, από αστυνομικούς της Β΄ Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας ένας 20χρονος ημεδαπός.

Ο συλληφθείς κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου.

Επίσης συνελήφθη, χθες (19.2.2024) και πρώτες πρωινές ώρες, στο Άργος, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας, ανήλικος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητες κάνναβης, οι οποίες κατασχέθηκαν.

Τέλος, για την ίδια υπόθεση συνελήφθη 50χρονη αλλοδαπή, μητέρα του ανήλικου, για παραμέληση της εποπτείας του. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών.

Ακόμη εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών, -1- περίπτωση κλοπής σε βάρος ημεδαπού, που έγινε την 17.2.2024 στη Νέα Κίο. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 24χρονου ημεδαπού, για κλοπή.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Δήμος Άργους – Μυκηνών: Mοναδική βιωματική εμπειρία για παιδιά στον ιστορικό χώρο της Πυραμίδας Ελληνικού

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 19 Απριλίου, η εκδήλωση με τίτλο «Στα ίχνη της “Πυραμίδας”: Ένα ταξίδι στο Χρόνο και την Παράδοση»,

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »