Μήνυμα -πρόσκληση για την έναρξη των Μικρασιάτικων στη Νέα Κίο από την Ελένη Κατριλιώτη

Το δικό της μήνυμα –πρόσκληση για την έναρξη των Μικρασιάτικων στη Νέα Κίο έστειλε η πρόεδρος του συλλόγου Ελένη Κατριλιώτη με την ακόλουθη δήλωση:
Απόψε ξεκινούν οι καλλιτεχνικές εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ν.Κίου κάθε καλοκαίρι σταθερά επί έτη. Θεωρούμε ότι όλες οι εκδηλώσεις πέραν από το ψυχαγωγικό τους χαρακτήρα, επιτελούν ένα σημαντικότατο ρόλο στην πολιτιστική ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών.
Σήμερα πραγματοποιείται η 8η χορευτική συνάντηση παιδικών τμημάτων. Η βραδιά έχει διττό χαρακτήρα . Είναι αφιερωμένη στο χορό που τον κληροδοτεί η πλούσια ελληνική παράδοση από γενιά σε γενιά ως ανεκτίμητη αξία , αλλά και στο παιδί, τον αυριανό ενήλικα που προσδοκούμε έχοντας αγαπήσει την παράδοση να συνεχίσει να αναζητεί σε αυτήν τις ρίζες του αλλά και την πνευματική και ψυχική όαση. Έτσι υπάρχει ελπίδα να βρει την ισορροπία και να ευτυχήσει στον κόσμο των αυτοματισμών και της τυποποίησης. Ευχαριστούμε όλους τους πολιτιστικούς φορείς που μοιράζονται μαζί μας τις ίδιες αξίες για τον πολιτισμό και την παράδοση και ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας για τη διοργάνωση αυτής της ξεχωριστής εκδήλωσης με πρωταγωνιστές τα παιδιά.
Η Πρόεδρος Ελένη Κατριλιώτη

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Σύλλογος Αργείων «Ο Δαναός»: Παρουσίαση βιβλίου του Βασίλη Βαμβακά με τίτλο «Το αλωνάκι»

Ο Σύλλογος Αργείων ο Δαναός σας προσκαλεί στην παρουσίαση βιβλίου του κυρίου Βασίλη Βαμβακά με τίτλο Το αλωνάκι, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Απριλίου 2026 στο Μέγαρο του

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Φαντασμαγορικές οι Εκδηλώσεις για το “Κάψιμο του Ιούδα” σε Πορτοχέλι και Ερμιόνη

Με εξαιρετική επιτυχία και πρωτοφανή συμμετοχή του κόσμου, ολοκληρώθηκαν τα πασχαλινά δρώμενα του Δήμου Ερμιονίδας, με επίκεντρο τα δύο εντυπωσιακά έθιμα με το Κάψιμο του Ιούδα,

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Οικονομικό Επιμελητήριο Πελοποννήσου: «Αίτημα παράτασης για την εφαρμογή της Β’ Φάσης του Ψηφιακού Δελτίου Αποστολής»

Το Περιφερειακό Τμήμα Πελοποννήσου του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας, δέχεται τις τελευταίες ημέρες σειρά ερωτημάτων από συναδέλφους λογιστές

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »