Δρούζα-Γιαννοπούλου Δήμητρα: Η ζωή μας πρέπει να είναι ποιοτικότερη και ομορφότερη, όπως και το Ναύπλιο την “Επόμενη Μέρα”

Για δεύτερη φορά αξιοποιώ το δικαίωμά μου στο “εκλέγεσθαι” δίπλα στο πλευρό του Δημήτρη Κωστούρου. Η επιλογή αυτή ήρθε ως αποτέλεσμα της επιθυμίας μου να συνδιαλέγομαι και να συντρέχω ανά πάσα στιγμή τους συνδημότες μου. Έπειτα, αγαπώ την πόλη, στην οποία δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά και στην οποία έχω μεγαλώσει τα παιδιά μου.
Θεωρώ πως η πόλη μας αξίζει να βρίσκεται στο ανώτερο σημείο πολιτιστικά και πολιτισμικά και αυτό προσπαθούσα να κάνω και εγώ από το δικό μου μετερίζι τα τέσσερα χρόνια που δραστηριοποιούμουν στον ΔΟΚΟΙΠΑΝ.
Ζητάω λοιπόν για δεύτερη φορά την ψήφο εμπιστοσύνης σας, για να καταφέρω να ξαναβρεθώ μαζί σας πιο ενεργά και πιο άμεσα.
Για να στηρίξω όσο μπορώ το κοινωνικό μας γίγνεσθαι προς αναβάθμισή του, με όπλα μου κυρίως τη θέληση, το πείσμα και την όρεξη για σκληρή και αδιάκοπη εργασία.
Δεσμεύομαι να ανταποδώσω στο μέγιστο την εμπιστοσύνη σας και να είμαι παρούσα σε κάθε πρόβλημα ή προβληματισμό.
Η ζωή μας πρέπει να είναι ποιοτικότερη και ομορφότερη, όπως και το Ναύπλιο την “Επόμενη Μέρα”.
Για αυτή την επόμενη μέρα θα παλεύουμε με σεβασμό και θα είμαστε παρόντες σε κάθε πολιτικό και κοινωνικό αγώνα!!!

Δρούζα-Γιαννοπούλου Δήμητρα
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος
με το συνδυασμό «Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα», του Δημήτρη Κωστούρου

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Δυναμική πρεμιέρα για την έκθεση «Γεύσεις & Όψεις» στο Πορτοχέλι: Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια

Σε κλίμα αισιοδοξίας για την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας και της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων της Αργολίδας, πραγματοποιήθηκαν χθες τα εγκαίνια της εκθεσιακής δραστηριότητας «Γεύσεις & Όψεις»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Επιμελητήριο Αργολίδας: Πρεμιέρα την Τετάρτη για το 13ο Φεστιβάλ “Γεύσεις και Όψεις” στο Πορτοχέλι – Το πρόγραμμα

Το Επιμελητήριο Αργολίδας σας προσκαλεί στα εγκαίνια του 13ου Φεστιβάλ Καλοκαιρινών Εκδηλώσεων «Γεύσεις και Όψεις» που θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 19 Αυγούστου 2026

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ο Γιάννης Ανδριανός στα εγκαίνια του 13ου Φεστιβάλ Καλοκαιρινών Εκδηλώσεων «Γεύσεις και Όψεις» στο Πορτοχέλι

Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Ανδριανός, παρέστη στα εγκαίνια του 13ου Φεστιβάλ «Γεύσεις και Όψεις» στο Πορτοχέλι

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Σάλος στο Ναύπλιο: Καρκινογόνος αμίαντος σε ανεμογεννήτριες προκαλεί την παρέμβαση της Περιφέρειας

Έντονη ανησυχία και σοβαρά ερωτηματικά έχουν προκληθεί στην τοπική κοινωνία του Ναυπλίου, μετά την αποκάλυψη ότι εξοπλισμός ανεμογεννητριών που είναι αποθηκευμένος προσωρινά

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »