«Δεσμοί Αίματος»: 199η Εθελοντική Αιμοδοσία στο Ναύπλιο

Η δική σου στιγμή να γίνεις ήρωας! Έλα στη 199η Εθελοντική Αιμοδοσία στο Ναύπλιο. Δώσε ζωή, χαρίζοντας αίμα – Γίνε και εσύ ένας ήρωας της καθημερινότητας!

Η εθελοντική αιμοδοσία δεν είναι απλώς μια πράξη προσφοράς, είναι ένας αληθινός θρίαμβος ανθρωπιάς. Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αργολίδας Δεσμοί Αίματος σας προσκαλεί να γίνετε μέρος αυτής της αλυσίδας ζωής. Με μια τόσο μικρή κίνηση, όπως η αιμοδοσία, μπορείς να σώσεις μέχρι και τρεις συνανθρώπους σου που έχουν ανάγκη από αίμα. Ο χρόνος που χρειάζεται είναι ελάχιστος, αλλά το αποτέλεσμα διαρκεί για πάντα. Ελάτε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να δείξουμε τι σημαίνει πραγματική αλληλεγγύη!

Κάνε την αλλαγή σήμερα – Έλα στην επόμενη αιμοδοσία μας στο Ναύπλιο τη Δευτέρα 20 και την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου από τις 4:30μμ έως τις 7:30μμ στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Ναυπλίου “Ο Παλαμήδης”. Δείτε το σημείο αιμοδοσίας στο χάρτη.

Η επόμενη αιμοδοσία μας δεν είναι απλώς μια ευκαιρία για να προσφέρεις αίμα – είναι μια ευκαιρία να δώσεις ελπίδα, χαμόγελο και ζωή. Η διαδικασία είναι απόλυτα ασφαλής, διαρκεί λίγα λεπτά, και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του τμήματος Αιμοδοσίας του Ν.Μ. Άργους θα είναι εκεί για να σε υποστηρίξουν κάθε στιγμή.

Σε καλούμε να γίνεις μέρος της κοινότητάς μας, που κάθε μέρα μεγαλώνει και προσφέρει φως σε ανθρώπους που το χρειάζονται. Έλα να γνωρίσεις άλλους εθελοντές και να νιώσεις τη χαρά της προσφοράς! Γιατί η αλλαγή ξεκινά από εσένα. Σας περιμένουμε!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς για την Αργολίδα και την Κορινθία την Τρίτη 30 Ιουνίου 2026

Σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς, τον οποίο εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας για την Τρίτη 30 Ιουνίου,

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Διάλεξη της Μαρίας Δ. Ευθυμίου «Η Ναυτιλία, ένας άθλος του ανθρώπου – και του Έλληνα» στο Ναύπλιο

Η Εθνική Πινακοθήκη – Μουσείο Αλέξανδρου Σούτσου (Παράρτημα Ναυπλίου) και ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Αργολίδας διοργανώνουν διάλεξη της Ομότιμης Καθηγήτριας Ιστορίας του Εθνικού

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Μουσικό Σχολείο Αργολίδας: Μια μαγική βραδιά παράδοσης στην Ακροναυπλία με τον Χρίστο Τσιαμούλη

Μια ξεχωριστή μουσική βραδιά αφιερωμένη στην ελληνική παράδοση διοργανώνει το Μουσικό Σχολείο Αργολίδας την Κυριακή 28 Ιουνίου 2026, στις 20:30, στο Θεατράκι της Ακροναυπλίας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Αναστασία Αργυροπούλου για Αρχαιολογικό Μουσείο Άργους: «Σπουδαία ημέρα και νέα εποχή για τον πολιτισμό μας»

Η Αντιδήμαρχος Διοίκησης Δήμου Άργους-Μυκηνών, Αναστασία Αργυροπούλου, χαιρετίζει την επαναλειτουργία του ιστορικού μουσείου μετά από 12 χρόνια

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Η Λίνα Μενδώνη εγκαινιάζει σήμερα το νέο Μουσείο Άργους – Πρόσκληση από τον Δήμο Άργους-Μυκηνών

Σήμερα, Δευτέρα 29 Ιουνίου 2026 στις 19:30, πραγματοποιούνται τα επίσημα εγκαίνια της νέας μόνιμης έκθεσης του ανακαινισμένου Αρχαιολογικού Μουσείου Άργους από την Υπουργό Πολιτισμού,

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Άργος: Στο Άξιον Εστί, ο τρύγος του μελιού γίνεται τραγούδι…

Ο τρύγος του μελιού είναι η αφορμή. Η μουσική είναι το μονοπάτι. Τιμούμε τον μόχθο της μέλισσας και τη χαρά της παρέας, σε μια βραδιά που η γλυκάδα του φρέσκου μελιού συναντά το μεράκι του χορού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »