Δεσμοί Αίματος: Ένα μεγάλο “ευχαριστώ” από καρδιάς!

Από την πλευρά του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αργολίδας – Δεσμοί Αίματος, θέλουμε να εκφράσουμε την βαθιά μας εκτίμηση και να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που έκαναν εφικτό το αποτέλεσμα της 194ης εθελοντικής αιμοδοσίας μας στη Νέα Κίο.

Στον ΣΥΛΛΟΓΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ, η συμμετοχή τους στην εθελοντική αιμοδοσία μας γέμισε με ελπίδα και δύναμη. Κάθε σταγόνα αίματος που προσέφεραν, είναι και μία πράξη αλληλεγγύης, μία χειρονομία που δείχνει πόσο πολύ νοιάζονται για τους συνανθρώπους τους. Με τις πράξεις τους, απέδειξαν ότι η πραγματική δύναμη βρίσκεται στην αλληλοβοήθεια και την προσφορά. Ευχαριστούμε για την ουσιαστική συμμετοχή και την ενθάρρυνση που μας δώσατε.

Επιπλέον, θα θέλαμε να απευθύνουμε μία ξεχωριστή ευχαριστία στον Γενικό Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής κο Αρίστο Περρή (Αντιστράτηγος ε.α.) για την έμπρακτη στήριξη και ώθηση, που αντανακλά τη δύναμη της συνεργασίας και της αλληλεγγύης.

Οι άνθρωποι πίσω από τις αιμοδοσίες είναι αυτοί που κάνουν τη διαφορά. Εσείς, με την προσφορά σας, μας δίνετε τη δύναμη να συνεχίσουμε και να ελπίζουμε ότι μαζί μπορούμε να σώσουμε πολλές ζωές.

Σας ευχαριστούμε για την ανεκτίμητη βοήθειά σας και για το ότι είστε πάντα εκεί όταν σας χρειαζόμαστε.

Με θερμές ευχαριστίες,
Δεσμοί Αίματος – Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αργολίδας

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 19ο Προπονητικό Camp Choy Lee Fut στη Λακόπετρα Αχαΐας

Μία ακόμη ξεχωριστή εβδομάδα έφτασε στο τέλος της, με την ολοκλήρωση του 19ου Προπονητικού Camp του συλλόγου μας, που πραγματοποιήθηκε από τις 20 έως τις 26 Ιουνίου 2026 στο ξενοδοχείο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ιστορικά εγκαίνια με σημαντικές ανακοινώσεις Μενδώνη στο ανακαινισμένο Αρχαιολογικό Μουσείο Άργους

Μετά από 12 ολόκληρα χρόνια αναμονής, η αρχαιότερη συνεχώς κατοικούμενη πόλη της Ευρώπης απέκτησε ξανά τη δική της «κιβωτό του χρόνου». Σε μια λαμπρή τελετή που πραγματοποιήθηκε

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Νέα εποχή για το Αρχαιολογικό Μουσείο Άργους-Πτωχός: «Η Πελοπόννησος αποκτά τις πολιτιστικές υποδομές που της αξίζουν»

Το πλήρως ανακαινισμένο Αρχαιολογικό Μουσείο Άργους εγκαινιάστηκε τη Δευτέρα 29 Ιουνίου, παρουσία της Υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη, σηματοδοτώντας την επιστροφή ενός από τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Πολύπλευρη υποστήριξη του Επιμελητηρίου Αργολίδας στην Έκθεση του Αγροτουρισμού «Επίδαυρος Βίωμα»

Στην τελετή των εγκαινίων της 29ης Έκθεσης Αγροτουρισμού «Επίδαυρος Βίωμα», που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 28 Ιουνίου 2026 στο λιμάνι της Αρχαίας Επιδαύρου, παρέστη ο Πρόεδρος

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »