Φυτεία κάνναβης κατασχέθηκε σε αγροτική περιοχή του Άργους

Σε αγροτική περιοχή του Δήμου Άργους-Μυκηνών εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών φυτεία κάνναβης, αποτελούμενη από 13 φυτά κάνναβης, ύψους έως 3 μέτρων, περίπου.
Τα δενδρύλλια εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Επιπλέον, κατασχέθηκαν διάφορα εργαλεία και αντικείμενα.
Η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών για την ταυτοποίηση των δραστών.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Το Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο Πελοποννήσου ζητά επανεξέταση των ΚΑΔ που αφαιρέθηκαν από τη Δράση «Παράγουμε στην Ελλάδα»

Επιστολή στον αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Οικονομίας & Οικονομικών, Νικόλαο Παπαθανάση, με θέμα «Επανεξέταση προσθήκης των ΚΑΔ που αφαιρέθηκαν από τη Δράση “Παράγουμε

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

“Ανάπλι… σεργιάνι ο νους στις γειτονιές”: Μια ομαδική έκδοση αγάπης και μνήμης παρουσιάζεται στο Βουλευτικό

Οι γειτονιές του Ναυπλίου “ζωντανεύουν” μέσα από τις σελίδες μιας ιδιαίτερης εκδοτικής προσπάθειας, που ενώνει τη νοσταλγία με την προσφορά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για το βραβείο «Ευρωπαϊκές Πρωτεύουσες Τουρισμού» 2027

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δρομολόγησε τη διαδικασία για το βραβείο «Ευρωπαϊκές Πρωτεύουσες Τουρισμού» για το έτος 2027. Τουριστικοί προορισμοί από ολόκληρη την Ευρώπη καλούνται

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »