Δήμος Άργους-Μυκηνών: Μαγευτική βραδιά στους Μύλους με το μουσικό αφιέρωμα στον Σταύρο Κουγιουμτζή

Μια μοναδική μουσική εμπειρία είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι δημότες και οι επισκέπτες του Δήμου Άργους – Μυκηνών εχθές το βράδυ στο χώρο του Σιδηροδρομικού Σταθμού Μύλων.

Το μουσικό σχήμα «Ενάργειοι» παρουσίασε ένα εξαιρετικό αφιέρωμα στον αείμνηστο συνθέτη Σταύρο Κουγιουμτζή, σε μια βραδιά γεμάτη συγκίνηση, νοσταλγία και ατόφια ελληνική μουσική!

Ο Ιωάννης Νανόπουλος, ο Ανδρέας Μπογάς, η Γεωργία Χατζημπαλάση, ο Χριστόφορος Παπασαχόπουλος, ο Γιώργος Μπαβέλας και ο Δημήτρης Μητρόπαπας, για πρώτη φορά όλοι μαζί στη σκηνή, απέδωσαν με εξαιρετικό τρόπο τα εμβληματικά τραγούδια του αξέχαστου δημιουργού, μεταφέροντας το κοινό σε άλλες εποχές.

Ο Δήμος Άργους – Μυκηνών ευχαριστεί θερμά το κοινό για την εντυπωσιακή συμμετοχή του και όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης που συνετέλεσαν στη δημιουργία μιας αξέχαστης καλλιτεχνικής εμπειρίας.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΑ ΔΟΛΩΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ: ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΟΦΥΠΕΚΑ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ ΑΠΕΤΡΕΨΕ ΣΟΒΑΡΟ ΠΛΗΓΜΑ ΣΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΠΑΝΙΔΑ

Ενενήντα πέντε δηλητηριασμένα δολώματα και έναν νεκρό σκύλο εντόπισαν σε κοινή επιχείρηση οι Ειδικές Μονάδες Ανίχνευσης Δηλητηριασμένων Δολωμάτων (ΕΜΑΔΔ) του Κυνηγετικού

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Οικονομικό Επιμελητήριο Πελοποννήσου: «Αίτημα παράτασης για την εφαρμογή της Β’ Φάσης του Ψηφιακού Δελτίου Αποστολής»

Το Περιφερειακό Τμήμα Πελοποννήσου του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας, δέχεται τις τελευταίες ημέρες σειρά ερωτημάτων από συναδέλφους λογιστές

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »