Την Πέμπτη 23 Μαΐου και ώρα 18:00 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 2ου Γυμνασίου Άργους θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση, με σκοπό την ενημέρωση αναφορικά με την πρόληψη των εξαρτήσεων αλλά και το ρόλο της οικογένειας σε αυτή.
Η έννοια της εξάρτησης, τα στάδιά της, οι παράγοντες που συμβάλλουν σε αυτή, τα προειδοποιητικά σημάδια, αλλά και τα στάδια απεξάρτησης είναι αντικείμενα παρουσίασης αλλά και συζήτησης.
Η οικογένεια έχει τη δύναμη και την ευθύνη να συμβάλλει στην αντιμετώπιση του προβλήματος αλλά και να παίξει καθοριστικό ρόλο στην πρόληψη της εξάρτησης και της υιοθέτησης ενός υγιούς τρόπου ζωής.
Σας περιμένουμε
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου Άργους
Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 2ου Γυμνασίου Άργους
ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ ΟΞΥΓΟΝΟ

Με υπογραφή Καράπαυλου η εγκατάλειψη της Δημοτικής Πινακοθήκης Ναυπλίου (έγγραφα)
Δημοτική Πινακοθήκη Ναυπλίου: Στο κάδρο των ευθυνών ο Κώστας Καράπαυλος – Τα έγγραφα της «Διαύγειας» γκρεμίζουν το αφήγημα της μετάθεσης ευθυνών




