Γιάννης Ανδριανός: Συλλυπητήριο μήνυμα για το θάνατο του Βασίλη Μπούρη

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός για το θάνατο του Βασίλη Μπούρη έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο Βασίλης Μπούρης υπηρέτησε ως Δήμαρχος το Άργος με ήθος και αξιοπρέπεια, αλλά και ως γιατρός έδωσε με δέσμευση τον αγώνα για τη ζωή και την υγεία των συνανθρώπων του. Κέρδισε επάξια την εκτίμηση και τον σεβασμό πολιτικών φίλων και αντιπάλων, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι η ενασχόληση με τα κοινά είναι μια διαρκής προσπάθεια δημιουργικών συνθέσεων και παραγωγής έργου και όχι στείρων αντιπαραθέσεων και μικροπολιτικής.

Όλοι μας και ιδιαίτερα όσοι είχαμε την τιμή να γνωρίζουμε προσωπικά τον Βασίλη Μπούρη, θα κρατήσουμε ανεξίτηλο το υπόδειγμα της ζωής και της δράσης του.

Στην οικογένειά του εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια».

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Σύλλογος Αργείων «Ο Δαναός»: Παρουσίαση βιβλίου του Βασίλη Βαμβακά με τίτλο «Το αλωνάκι»

Ο Σύλλογος Αργείων ο Δαναός σας προσκαλεί στην παρουσίαση βιβλίου του κυρίου Βασίλη Βαμβακά με τίτλο Το αλωνάκι, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Απριλίου 2026 στο Μέγαρο του

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »