Βραβείο γυναικείας επιχειρηματικότητας στην Ελένη Ηλιού από το Επιμελητήριο Αργολίδας

Μόνο έκπληξη δεν αποτέλεσε το βραβείο γυναικείας επιχειρηματικότητας που παραδόθηκε στην Ελένη Ηλιού από το Επιμελητήριο Αργολίδας . Η ακούραστη νεαρή επιχειρηματίας έχει κερδίσει την αγορά με την συνέπειά της και την διαρκή ποιοτική αναβάθμιση των προϊόντων της Οικογένειας Ηλιού και πέρα από την προσωπική της αναγνώριση έστειλε παράλληλα και κοινωνικά μηνύματα σε μία εποχή που όλοι ψάχνονται.

Μια οικογένεια που όταν είναι ενωμένη και εργάζεται με κοινό σκοπό μπορεί να κερδίσει τα πάντα. Όταν μέσα σε αυτή την οικογένεια κυριαρχεί ο αλληλοσεβασμός και η κατανόηση τότε η επιτυχία είναι το αυτονόητο αποτέλεσμα. Σίγουρα ο Γιάννης Ηλιού αισθάνεται δικαιωμένος που παρέδωσε την επιχείρηση στην Ελένη Ηλιού και ακόμα πιο ήρεμος που έχει συνεργάτη του τον γαμπρό του, Δημήτρη Σελλή και σύμμαχο για δεκαετίες την σύζυγό του Μαρία.

Η υπόσχεση της Ελένης Ηλιού για ακόμα καλύτερες μέρες είναι και δέσμευση που η Οικογένεια Ηλιού μπορεί να την κάνει πράξη και να δώσει με τις κρέμες του και τα γιαούρτια αγνά προϊόντα στα παιδιά αλλά και στους μεγάλους. Εμείς ευχόμαστε καλή συνέχεια και όνειρα χωρίς περιορισμούς.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Γιάννης Μανώλης: «Η Πολιτιστική Ναυπλιάδα εμπλουτίζει τη ναυτική παράδοση του Ναυπλίου»

Στην καθοριστική σημασία της επανακαθιέρωσης της Ναυτικής Εβδομάδας, αλλά και στην εξέλιξη των πολιτιστικών θεσμών της πόλης, αναφέρθηκε με δημόσια παρέμβασή του ο πρώην Αντιδήμαρχος

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Σάλος στο Ναύπλιο: Καρκινογόνος αμίαντος σε ανεμογεννήτριες προκαλεί την παρέμβαση της Περιφέρειας

Έντονη ανησυχία και σοβαρά ερωτηματικά έχουν προκληθεί στην τοπική κοινωνία του Ναυπλίου, μετά την αποκάλυψη ότι εξοπλισμός ανεμογεννητριών που είναι αποθηκευμένος προσωρινά

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Χριστιανικός Φιλανθρωπικός Όμιλος «Η Αγία Αικατερίνη» Άργους: Υγεία και Πρόληψη στην Αλέα

Ο Χριστιανικός Φιλανθρωπικός Όμιλος «Η Αγία Αικατερίνη» Άργους, στο πλαίσιο του προγράμματος «Υγεία και Πρόληψη», βρέθηκε την Κυριακή 16 Αυγούστου 2026 στην Αλέα Αργολίδας, σε μια

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »