prooptiki@msn.com

Βασίλης Βασιλόπουλος: «Ενώνω τις δυνάμεις μου με τον Κώστα Μάκαρη»

Την προσχώρησή του στην παράταξη του Κωνσταντίνου Μάκαρη ανακοίνωσε ο γιατρός, Βασίλης Βασιλόπουλος, επιβεβαιώνοντας όσα είχε αναφέρει η ΑΡΓΟΛΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ όταν προ ημερών ο κ. Βασιλόπουλος δημοσιοποίησε την αποχώρησή του από την παράταξη του Δημάρχου Ναυπλιέων, Δημήτρη Κωστούρου.

Σε ανακοίνωση που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα, ο Βασίλης Βασιλόπουλος αναφέρει τα εξής:

Ενώνω τις δυνάμεις μου με τον Κώστα Μάκαρη.
Σας καλώ σε συστράτευση, με την παράταξη των Ικανών

Τα δύσκολα χρόνια που έρχονται δεν επιτρέπουν λιποψυχίες και καθυστερήσεις σε όσους νιώθουν την ανάγκη να υπηρετούν την πόλη τους και τους συμπολίτες τους. Ούτε την παθητική αποδοχή των κουρασμένων ή την έλλειψη οράματος ανθρώπων που κρατούν το Ναύπλιο χαμηλά και χωρίς προοπτική.

Ανταποκρινόμενος στην πρόταση του Κώστα Μάκαρη, για κοινή πορεία προς ένα μέλλον αντάξιο της πόλης μας, αποφάσισα να συστρατευτώ για να συμβάλω στην προσπάθεια ανάταξης του δήμου, ενώνοντας τις δικές μου σκέψεις με τον δικό του μεγάλο σχεδιασμό.

Το πρόγραμμα δράσης που μου εξέθεσε ως υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπλίου, και που θα εκθέσει προς τους Δημότες προς έγκριση, είναι εντυπωσιακό ως προς τους στόχους και ευρηματικό ως προς τον τρόπο υλοποίησης. Γι’ αυτό χρειάζεται μια ικανή ομάδα επιτυχημένων που θα το υλοποιήσει.

Φιλοδοξώ να είμαι ένας από αυτή τη δημιουργική ομάδα και να προσφέρω γνώσεις και δουλειά υπέρ του Δήμου και των συνδημοτών μου. Η εποχή της στασιμότητας, η εποχή Κωστούρου, πρέπει να γίνει παρελθόν.

Η πόλη του Ναυπλίου και οι Δημοτικές μας Κοινότητες πρέπει και μπορούν να γίνουν Πρωταγωνιστές στην Ελλάδα και όχι μόνον.

Ανακοινώνοντας την συστράτευσή μου στην ομάδα των Ικανών που φιλοδοξεί να φέρει το δήμο μας στην κορυφή, καταθέτω και τη δέσμευσή μου για ανιδιοτελή συνεισφορά στα κοινά και για διαφάνεια στα κίνητρα και τις πράξεις μου. Δεσμεύσεις που αποτελούν -άλλωστε- το Α και το Ω των δεσμεύσεων του Κώστα Μάκαρη.

Σας καλώ να στηρίξετε τον κοινό αγώνα για τον Δήμο μας, και να μην επιτρέψετε η επόμενη μέρα να είναι γεμάτη με γκρίζες αποχρώσεις φτιαγμένη για λίγους και ημετέρους.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Εικαστικός διάλογος για μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου στην Παιδική Νεανική Βιβλιοθήκη του Δήμου Άργους-Μυκηνών

Η Παιδική Νεανική Βιβλιοθήκη του Δήμου Άργους Μυκηνών προσκαλεί μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου σε έναν εικαστικό διάλογο με τη μαθήτρια – δημιουργό Γιουλίνα Δρίτσα, με

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Το πρόγραμμα της τελετής διέλευσης της Ολυμπιακής Φλόγας στο Δήμο Ναυπλιέων

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό που έχει καταρτίσει η Επιτροπή Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, την Τετάρτη, 2η Ημέρα Λαμπαδοδρομίας, η Ολυμπιακή Φλόγα θα βρίσκεται στο Ναύπλιο. Λίγο μετά

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Κατάθεση Αναφοράς Γ. Γαβρήλου για την κατάργηση του Υποθηκοφυλακείου Μάσσητος στο Κρανίδι

Γιώργος Γαβρήλος: «Γιατί δεν δεσμεύεται η Κυβέρνηση για την διατήρηση του Υποθηκοφυλακείου Μάσσητος στο Κρανίδι;» Για μια ακόμη φορά βουλευτής Αργολίδας ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ φέρνει στην

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »