
Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αργολίδας, ενόψει της διεξαγωγής του Τελικού Κυπέλλου στο ΔΑΚ Άργους, την Τετάρτη 29 Απριλίου 2026 στις 18:00, μεταξύ των ομάδων του ΑΣΤΕΡΑ ΔΡΕΠΑΝΙΑΚΟΥ & του ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΥ Γ.Σ, ενημερώνει το φίλαθλο κοινό ότι, κατόπιν οδηγιών και αποφάσεων της Αστυνομικής Διεύθυνσης, θα ισχύσουν αυστηρά μέτρα ασφαλείας για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα.
Συγκεκριμένα, απαγορεύεται η είσοδος στο γήπεδο με:
Φιάλες, μπουκαλάκια νερού, μεταλλικά κουτάκια ή άλλα γυάλινα δοχεία υγρών (νερό, αναψυκτικά κ.λπ. αυστηρά σε χάρτινα ποτήρια).
* Βεγγαλικά, πυρσούς, καπνογόνα, φωτοβολίδες και κάθε είδους πυροτεχνικά αντικείμενα.
* Εκρηκτικές, εύφλεκτες ή άλλες επικίνδυνες ύλες.
* Αντικείμενα που δύνανται να χρησιμοποιηθούν για πρόκληση σωματικής βλάβης (αιχμηρά αντικείμενα, ρόπαλα κ.ά.).
* Συσκευές λέιζερ ή άλλον εξοπλισμό που μπορεί να παρεμποδίσει τη διεξαγωγή του αγώνα.
* Μεγάλες τσάντες, σακίδια ή αντικείμενα που δεν μπορούν να ελεγχθούν.
* Πανό, σημαίες ή άλλο υλικό με υβριστικό, ρατσιστικό, πολιτικό ή προκλητικό περιεχόμενο.
Επιπλέον, επισημαίνονται τα εξής:
* Θα πραγματοποιούνται αυστηροί έλεγχοι στις εισόδους του γηπέδου.
* Οι φίλαθλοι οφείλουν να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των αστυνομικών αρχών και των υπευθύνων ασφαλείας.
* Οποιαδήποτε παράβαση των ανωτέρω θα επιφέρει την απομάκρυνση από τον χώρο και την επιβολή των προβλεπόμενων κυρώσεων.
Η Ένωση καλεί όλους τους φιλάθλους να συμβάλουν με τη στάση τους στη δημιουργία ενός ασφαλούς και αθλητικού περιβάλλοντος, αντάξιου της σημασίας του τελικού.
Η συνεργασία όλων είναι απαραίτητη για την επιτυχία της διοργάνωσης.
Για την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αργολίδας
– Ο-
Πρόεδρος
Βασίλειος Γ. Σιδέρης






