Ανακοίνωση-ευχολόγιο για την σύγκλιση Άργους- Ναυπλίου

Την πρόθεσή τους να αποκαταστήσουν τις σχέσεις τους ανακοίνωσαν με κοινό δελτίο τύπου ο Δήμος Άργους – Μυκηνών & Δήμος Ναυπλιέων μετά από συνάντηση που είχαν οι εκπρόσωποί τους με κεντρικό θέμα την διαχείριση του κοινού βιολογικού καθαρισμού και τα όποια προβλήματα οικονομικής φύσεως έχουν δημιουργηθεί . Η ανακοίνωση που έχει κυρίως μορφή ευχολογίου δεν περιέχει οποιοδήποτε στοιχείο για τα προβλήματα που συζητήθηκαν όπως και σε ποιους τομείς υπήρξε σύγκλιση απόψεων. Πιθανολογούμε ότι τις επόμενες μέρες θα έχουμε συγκεκριμένα στοιχεία.
Το περιεχόμενο της ανακοίνωσης είναι το ακόλουθο :
“Προβλήματα, παρεξηγήσεις και ασυνεννοησία συσσωρευμένα εδώ και πολλά έτη δείχνουν να επιλύονται για το κοινό καλό και των δύο δήμων (Άργους – Μυκηνών και Ναυπλιέων).
Μετά από συνεννόηση μεταξύ των δύο δημάρχων των δύο πόλεων και των προέδρων των Δ.Ε.Υ.Α. έγινε σήμερα σύσκεψη προκειμένου να επιλυθούν διαφωνίες οι οποίες έχουν οδηγήσει τις δύο πόλεις σε δικαστικούς αγώνες μεταξύ τους.
Το πνεύμα της όλης συζήτησης κινήθηκε σε πολύ θετική κατεύθυνση και θεωρείται πως σηματοδοτεί αβίαστα μια συναινετική λύση προς όφελος και των δύο δήμων”.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Ναύπλιο: Βαριές αιχμές Δεδεμπίλη και ιστορική «συγγνώμη»-Πότε θα απαντήσει ο Δήμαρχος για τις προσλήψεις στο Γηροκομείο; (βίντεο)

Σε γνώριμα επικοινωνιακά μονοπάτια επιλέγει να βαδίσει η δημοτική αρχή Ορφανού, επιστρατεύοντας τη θεωρία της «συνωμοσίας των πληκτρολογίων» κάθε φορά που έρχεται αντιμέτωπη με την κριτική

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ο Γιάννης Ανδριανός στα εγκαίνια του 13ου Φεστιβάλ Καλοκαιρινών Εκδηλώσεων «Γεύσεις και Όψεις» στο Πορτοχέλι

Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Ανδριανός, παρέστη στα εγκαίνια του 13ου Φεστιβάλ «Γεύσεις και Όψεις» στο Πορτοχέλι

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Μήνυμα μηδενικής ανοχής από το ΕΚΑΒ Αργολίδας: «Αδιανόητο να δεχόμαστε βία την ώρα που σώζουμε ζωές»

«Η σημερινή αναβολή της διαδικασίας για δικονομικούς λόγους δεν αλλάζει την ουσία του μηνύματος που θέλουμε να στείλουμε προς κάθε κατεύθυνση. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ βρίσκονται

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Λυγουριό: Παρουσίαση του βιβλίου «Εγώ… Μια Πέτρα» της Αναστασίας Ποθητού Σαρρή στο Μουσείο Κωτσιομύτη

Μια ξεχωριστή πολιτιστική βραδιά με επίκεντρο την ιστορία, τη φύση και τον άνθρωπο αναμένεται να πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Αυγούστου 2026 στο Λυγουρίο. Στον φιλόξενο προαύλιο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »