prooptiki@msn.com

Ανδριανός στη Βουλή: Να αντιμετωπιστούν άμεσα οι συχνές διακοπές ηλεκτροδότησης στο Ναύπλιο

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε στη Βουλή Ερώτηση προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κώστα Σκρέκα με θέμα την ανάγκη άμεσης αντιμετώπισης των συχνών διακοπών ηλεκτροδότησης στο Ναύπλιο.

Το κείμενο της Ερώτησης έχει ως εξής:

«Συχνά παρατηρούνται διακοπές ηλεκτροδότησης στην περιοχή του Ναυπλίου και ιδιαίτερα στην παλιά πόλη. Χαρακτηριστικά, το Σάββατο 26 Μαρτίου περίπου στις 00.30 σημειώθηκε μία ακόμη διακοπή ρεύματος για μιάμιση και πλέον ώρα, και ενώ μεγάλος αριθμός επισκεπτών βρισκόταν στα καταστήματα εστίασης και τουριστικού ενδιαφέροντος της πόλης.

Το πρόβλημα αυτό δημιουργεί εύλογη ανησυχία στους κατοίκους και τους επαγγελματίες της περιοχής, ιδιαίτερα σε μια περίοδο όπου για πολλούς από αυτούς η πλήρης αξιοποίηση της τουριστικής κίνησης είναι προϋπόθεση για την οικονομική τους επιβίωση.

Κατόπιν αυτών,

ΕΡΩΤΑΤΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ:

1. Πού οφείλονται οι συχνές διακοπές ηλεκτροδότησης στην περιοχή του Ναυπλίου και με ποιες ενέργειες θα αντιμετωπιστούν».

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Αργος : Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον και μεγάλη συμμετοχή οι εορταστικές εκδηλώσεις

Έχοντας στραμμένο το βλέμμα στο μέλλον και έχοντας ως παρακαταθήκη την ιστορία μας, πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου αποτίνοντας φόρο τιμής στους ήρωες

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Επιμορφωτικά σεμινάρια Τεχνικού Ασφαλείας και Υγιεινής Τροφίμων από τον Εμπορικό Σύλλογο Ναυπλίου

Ο Εμπορικός και Επιχειρηματικός Σύλλογος Ναυπλίου, ενημερώνει ότι συλλέγει αιτήσεις για τη πραγματοποίηση των σεμιναρίων επιμόρφωσης εργοδοτών και εργαζομένων για θέματα άσκησης καθηκόντων Τεχνικών Ασφαλείας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού με τον Υφυπουργό αρμόδιο για θέματα Υποδομών Νίκο Ταχιάο

Τον Υφυπουργό αρμόδιο για θέματα Υποδομών Νίκο Ταχιάο συνάντησε την Τρίτη 26 Μαρτίου, στην Αθήνα, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός. Μία σειρά έργων σε οδικά

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »