prooptiki@msn.com

Ένα βίντεο και τρείς κινήσεις του Κωστούρου αλλάζουν το εκλογικό τοπίο

Με τρείς κινήσεις τουλάχιστον θα διαμορφώσει το επίπεδο της προεκλογικής περιόδου ο Δημήτρης Κωστούρος που είναι αποφασισμένος να δώσει στον πολίτη τον πρώτο λόγο και να τον αναδείξει σαν κυρίαρχο και καθοριστικό παράγοντα . Έχοντας σε απόλυτο βαθμό τον έλεγχο των κινήσεων και εκτιμώντας ότι τόσο το έργο που έχει κάνει όσο και αυτό που οραματίζεται για το μέλλον και με την έγκριση της κοινωνίας, την Πέμπτη προχώρησε μέσω ενός βίντεο στην ανάληψη μίας νέας πρωτοβουλίας που έχει στο επίκεντρο τον δημότη.
Ο Δημήτρης Κωστούρος εκτιμώντας ότι ο πραγματικός εχθρός του είναι η παραπληροφόρηση και το ψέμα, κάλεσε μέσω του βίντεο τους πολίτες σε ένα διαρκή διάλογο ανοιχτό σε όλα τα θέματα προκειμένου να δώσει απαντήσεις σε ότι τους απασχολεί και αποφασισμένος να κάνει τις απαιτούμενες διορθωτικές κινήσεις από κατάθεση επιχειρημάτων . Θέλει τους ενεργούς πολίτες σύμμαχους σε όλη την πορεία και αυτό εκτιμά ότι θα το πετύχει μόνο μέσα από μια διαρκή ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων.
Η ενημέρωση, με επίκεντρο τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι σαφές πλέον ότι είναι το πρώτο ζητούμενο στην ατζέντα του Δημάρχου Ναυπλιέων. Αυτή είναι μία από τις τρεις πρώτες κινήσεις του στην σκακιέρα των εκλογών .
Η δεύτερη κίνηση έχει σχέση με την ποιότητα του πολιτικού αγώνα και το επίπεδο που θα γίνει η αντιπαράθεση. Στην πρώτη ανοικτή επιστολή του το 2023 ο Δημήτρης Κωστούρος, έδωσε το στίγμα της προεκλογικής πορείας που θα ακολουθήσει σε σχέση με τους αντιπάλους του αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι : «Όσο για εκείνους που εμφανίζονται με μοναδικό σκοπό την τοξικότητα, τον λαϊκισμό και τη χυδαιότητα στο δημόσιο διάλογο τους απαντάμε ότι δεν αξίζει στην πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδας και στους πολίτες της μια τέτοιου είδους τακτική. Απαντάμε με επικοινωνία με ενημέρωση με λογοδοσία με αιτιολόγηση και πληροφόρηση. Απορρίπτουμε το λαϊκισμό, την συκοφαντία, την παραπλάνηση , το πολιτικό και όχι μόνο ψέμα και την παραπληροφόρηση από οπουδήποτε κι αν προέρχονται. Τα αντιμετωπίζουμε όπως τους αξίζει». Το «όπως τους αξίζει» είναι μια φράση κλειδί για τη συνέχεια και δείχνει ότι οι συνέπειες για όσους επιχειρήσουν χτυπήματα κάτω από την μέση θα είναι οδυνηρές. Το σίγουρο είναι ότι ο Δήμαρχος Ναυπλιέων σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να μπει σε παιχνίδια πολιτικής αντιπαράθεσης που δεν διέπονται από τις αρχές ενός δημοκρατικού διαλόγου. Σε αυτό το παιχνίδι κρατά κρυμμένους καλά πολλούς άσσους για όσους μπουν στον πειρασμό να δημιουργήσουν γκρίζες ζώνες.
Τέλος η τρίτη κίνηση αφορά το ψηφοδέλτιο της Επόμενης Μέρας όπου ο Δημήτρης Κωστούρος, έχοντας το πλεονέκτημα να μην ψάχνει συμβούλους απλά και μόνο για να «κλείσει» τον απαιτούμενο αριθμό υποψηφίων έχει ξεκάθαρους στόχους. Το ψηφοδέλτιο θα πρέπει να έχει ποιότητα,, πολυσυλλεκτικότητα και θα αποτελείται από άτομα που βάζουν το κοινό συμφέρον πάνω από το ΕΓΩ του καθενός και θα διαθέτουν τις απαιτούμενες δυνατότητες για να είναι αποτελεσματικοί .Αυτή είναι η πρώτη εικόνα όπως την έχει διαμορφώσει ο Δημήτρης Κωστούρος που θα έχει σαν σημαία τα έργα του και το όραμά του.
Ακολουθεί το βίντεο με το οποίο ο Δήμαρχος Ναυπλιέων καλεί σε διαρκή διάλογο τους ενεργούς πολίτες.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Νέος δικαστικός χάρτης: Αναλυτικά όλες οι έδρες στην Περιφέρεια Πελοποννήσου των πολιτικών και ποινικών δικαστηρίων

ΠΕ Αργολίδας: Διατηρούνται το Πρωτοδικείο Ναυπλίου, ως κεντρική έδρα και η Εισαγγελία Πρωτοδικών, με έδρα το Ναύπλιο. Στην περιφέρεια του Πρωτοδικείου Ναυπλίου εμπίπτουν οι Δήμοι

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

«ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO»-Πτωχός: «Με κορμό τα Επιμελητήρια μπορούμε να κάνουμε πολλαπλάσια από αυτά που έχουμε πετύχει μέχρι σήμερα»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της κορυφαίας Περιφερειακής έκθεσης «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO 2024», το απόγευμα της Τετάρτης 10 Απριλίου, στο κτίριο ΓΕΑ στη Βιομηχανική Περιοχή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Κατάθεση Αναφοράς Γ. Γαβρήλου για την κατάργηση του Υποθηκοφυλακείου Μάσσητος στο Κρανίδι

Γιώργος Γαβρήλος: «Γιατί δεν δεσμεύεται η Κυβέρνηση για την διατήρηση του Υποθηκοφυλακείου Μάσσητος στο Κρανίδι;» Για μια ακόμη φορά βουλευτής Αργολίδας ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ φέρνει στην

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »