Έκοψε την πίτα της η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Επιδαύρου

Το απόγευμα της Κυριακής 29 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 19:00μ.μ. , στο χώρο του Πνευματικού Κέντρου Αγίου Βασιλείου στο Λυγουριό, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Επιδαύρου (Κ.Ε.Δ.ΕΠ.) κ. Τριαντάφυλλος Κρέτσης, μαζί με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου (Δ.Σ.), τους μαθητές και τους δασκάλους της επιχείρησης, έκοψαν για πρώτη φορά την πρωτοχρονιάτικη πίτα.

Ο Δήμαρχος Επιδαύρου κ. Αναστάσιος Χρόνης και ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Επιδαύρου (Κ.Ε.Δ.ΕΠ.) κ. Τριαντάφυλλος Κρέτσης ευχήθηκαν για το Νέο Έτος η επιχείρηση με την βοήθεια των δασκάλων και των μαθητών της να γίνει ακόμα πιο δημιουργική γεμάτη χορό, μουσική και τραγούδι.

Η τυχερή της βραδιάς ήταν η μαθήτρια Μαρία Καλούδη.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Σιδέρης: «Είχε αποφασιστεί την απονομή στον ΟΦΗ να κάνει ο Τζώρτζογλου – Δικαιώθηκαν ΕΠΟ και ΚΕΔ για τους Έλληνες διαιτητές

Για την απόφαση να παραδώσει τα μετάλλια στους παίκτες του ΟΦΗ ο Τζώρτζογλου μίλησε ο Βασίλης Σιδέρης, αποκαλύπτοντας πως είχε παρθεί από πριν, ενώ παράλληλα ο πρόεδρος της

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »