Άργος: Με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση για την Ημέρα της Γυναίκας στον «Δαναό»

Την Κυριακή 8 Μαρτίου 2026, είχαμε τη χαρά και την τιμή να υποδεχτούμε στο φιλόξενο Μέγαρο του Συλλόγου Αργείων “Ο Δαναός” την εκπαιδευτικό και λογοτέχνη, κυρία Χρύσα Μαρδάκη.
Η κυρία Μαρδάκη, ταξίδεψε από τον Βόλο, για να μας μιλήσει για τη σκιαγράφηση της γυναικείας προσωπικότητας μέσα από τις σελίδες των λογοτεχνικών έργων διαχρονικά. Μέσα από τον γλαφυρό της λόγο, κάναμε ένα ταξίδι στις λογοτεχνικές σελίδες που απεικονίζουν την αντιφατική μα παράλληλα μοναδική και πλούσια γυναικεία φύση.

Τη εκδήλωση προλόγισε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αργείων “Δαναός”, κ. Παπανικολάου ενώ μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και τροφίμων, κ. Γιάννης Ανδριανός, ο περιφερειακός σύμβουλος Αργολίδας, κ. Βασίλης Σιδέρης, καθώς και πλήθος φίλων και συμπολιτών μας.

Ιδιαίτερο τόνο στη βραδιά έδωσε η παρουσία του μουσικού σχήματος “AlterEcho” του συλλόγου “Φίλοι του Δημοτικού Ωδείου Άργους”, υπό τη διδασκαλία και διεύθυνση του μαέστρου, κ. Νίκου Καπετάνιου. Τους ευχαριστούμε θερμά και ευχόμαστε καλή συνέχεια και επιτυχίες στο έργο τους.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Ε.Π.Σ. Αργολίδας: Πότε και πού θα γίνει η κλήρωση για Πρωταθλήματα και Κύπελλο της νέας σεζόν

Σε ρυθμούς νέας αγωνιστικής περιόδου μπαίνει επίσημα το τοπικό ποδόσφαιρο, καθώς η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αργολίδας ανακοίνωσε την ημερομηνία για την κλήρωση των διοργανώσεών της

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Επιμελητήριο Αργολίδας: Πρεμιέρα την Τετάρτη για το 13ο Φεστιβάλ “Γεύσεις και Όψεις” στο Πορτοχέλι – Το πρόγραμμα

Το Επιμελητήριο Αργολίδας σας προσκαλεί στα εγκαίνια του 13ου Φεστιβάλ Καλοκαιρινών Εκδηλώσεων «Γεύσεις και Όψεις» που θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 19 Αυγούστου 2026

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ναύπλιο: Περίεργη απάντηση – παρέμβαση στήριξης της δημοτικής αρχής από τους εκδότες βιβλίων και μαθήματα δημοσιογραφίας !!!

Είναι αυτό που λένε: «Εσένα τώρα ποιος σου μίλησε και πήρες θέση;». Αυτό το ερώτημα μάλλον ταιριάζει απόλυτα στους διοργανωτές της Έκθεσης Βιβλίου στο Ναύπλιο, οι οποίοι, εκτός από βιβλία,

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »