Άργος: Βραβεύθηκαν οι μαθητές και οι σχολικές ομάδες που διακρίθηκαν στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα

Η Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων Αργολίδας σε συνεργασία με τον Δήμο Άργους – Μυκηνών, βράβευσαν σήμερα Παρασκευή 28 Ιουνίου τους διακριθέντες μαθητές και σχολικές ομάδες που συμμετείχαν στους αγώνες του Πανελλήνιου Σχολικού Πρωταθλήματος ΓΕΛ & ΕΠΑΛ για το σχολικό έτος 2023 – 2024.

Την βράβευση από πλευράς του Δήμου έκανε ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών, Γιάννης Μαλτέζος, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Σωτήρης Δαμάλας και η Αντιδήμαρχος Ανακύκλωσης Αναστασία Αργυροπούλου.

Παρόντες στην τελετή ήταν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αργολίδας κ. κ. Νεκτάριος και ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας και Πρόεδρος της Ο.Ε.Σ.Α.Δ Πολύδωρας Βασίλειος.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στην σημασία του αθλητισμού και πως οι εκπαιδευτικοί και οι γονείς πρέπει να προτρέπουν τους μαθητές να συμμετέχουν σε αθλήματα ενώ συνεχάρη και τους μαθητές για τα αποτελέσματα τους. Τέλος, ευχήθηκε καλή πρόοδο σε όλους τους τομείς.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Επιμελητήριο Αργολίδας: Έμπρακτη στήριξη στη μεγάλη αθλητική διοργάνωση, Danaon Cup – Λένα Πετράκη 2026

Στην τελετή λήξης της μεγάλης αθλητικής διοργάνωσης, Danaon Cup – Λένα Πετράκη 2026, που διεξήχθη στο Κλειστό Γυμναστήριο της Ν. Κίου στις 26 Ιουνίου 2026 παραβρέθηκε ο Πρόεδρος του

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Βασίλης Σιδέρης: «Το Αρχαιολογικό Μουσείου Άργους ένας από τους σημαντικότερους πολιτιστικούς χώρους της πόλης του Άργους»

Στρατηγικό πυλώνα για την πολιτιστική και τουριστική αναβάθμιση της περιοχής αποτελεί το νέο Αρχαιολογικό Μουσείο Άργους, η ολοκλήρωση του οποίου σφραγίστηκε από την καθοριστική συμβολή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »