
Άνοιξε τις πύλες της σήμερα, Κυριακή 14 Ιουνίου 2026, η καθιερωμένη ετήσια έκθεση ζωγραφικής και αγιογραφίας των μαθητών του γνωστού εικαστικού Ρήγα Ρηγόπουλου. Η εκδήλωση φιλοξενείται στην αίθουσα του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Άργους (Ηφαίστου 5) και αναμένεται να αποτελέσει πόλο έλξης για τους φίλους των εικαστικών τεχνών της περιοχής.
Στον χώρο της έκθεσης οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν έργα ζωγραφικής και αγιογραφίας, πίνακες με ποικίλες τεχνικές, πρωτότυπες κατασκευές και φωτογραφικό υλικό.
Η φετινή διοργάνωση ξεχωρίζει για τον πολυσυλλεκτικό της χαρακτήρα, καθώς ενώνει τις δημιουργίες μαθητών από τρία διαφορετικά καλλιτεχνικά τμήματα: το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι Άργους, το τμήμα του Πνευματικού Κέντρου του Ι.Ν. Αγίου Πέτρου Άργους, καθώς και το τμήμα Αγιογραφίας του συλλόγου «Ευτοπία» από την Τρίπολη.
Η έκθεση θα διαρκέσει έως και την Τρίτη 16 Ιουνίου 2026, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.
Ώρες λειτουργίας:
Εγκαίνια: Κυριακή 14 Ιουνίου στις 20:00
Πρωί: 11:00 – 13:00
Απόγευμα: 19:00 – 22:00





