Άνοιξε τις πύλες της η 35η Έκθεση Βιβλίου Ναυπλίου

Στη σκιά του Παλαμηδιού και κάτω από το φως του αυγουστιάτικου φεγγαριού, άνοιξε τις πύλες της η 35η Έκθεση Βιβλίου Ναυπλίου, η καθιερωμένη συνάντηση εκδοτών, συγγραφέων και αναγνωστών.

Η έκθεση πραγματοποιείται, όπως κάθε Αύγουστο, στον πεζόδρομο της Πλατείας Ωνάση και θα διαρκέσει έως την Κυριακή 23 Αυγούστου.
Δεκάδες εκδοτικοί οίκοι και χιλιάδες βιβλία για κάθε ηλικία και κάθε αναγνωστικό ενδιαφέρον περιμένουν το κοινό. Λογοτεχνία, ιστορία, παιδικά βιβλία, δοκίμια, ποίηση και πολλές ακόμη εκδόσεις αξίζουν μια θέση στις καλοκαιρινές σας αναγνώσεις.

Η Έκθεση Βιβλίου Ναυπλίου αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εκθέσεις βιβλίου πανελλαδικά και έναν από τους σημαντικότερους πολιτιστικούς θεσμούς της Αργολίδας, προσελκύοντας κάθε χρόνο κατοίκους και επισκέπτες της περιοχής.

Στο περίπτερο του Δήμου Ναυπλιέων και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εκδοτών Βιβλιοχαρτοπωλών (ΠΟΕΒ) φιλοξενούνται βιβλία των μελών της Ένωσης Συγγραφέων και Λογοτεχνών Αργολίδας, καθώς και έργα συγγραφέων που ζουν ή κατάγονται από την Αργολίδα, αλλά και εκδόσεις αφιερωμένες στο Ναύπλιο.

Καθημερινά, συγγραφείς θα παρουσιάζουν το έργο τους, θα συνομιλούν με τους αναγνώστες και θα υπογράφουν αντίτυπα των βιβλίων τους, προσφέροντας στο κοινό μια μοναδική ευκαιρία άμεσης επικοινωνίας.

Η έκθεση λειτουργεί καθημερινά από τις 19:30 έως τα μεσάνυχτα και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Επισκεφθείτε την έκθεση, γνωρίστε νέους τίτλους, αναζητήστε αγαπημένους συγγραφείς και απολαύστε τη μοναδική ατμόσφαιρα της μεγάλης γιορτής του βιβλίου στην πόλη του Ναυπλίου, με το αυγουστιάτικο φεγγάρι να δεσπόζει πάνω από το Παλαμήδι.

Η Έκθεση Βιβλίου συνδιοργανώνεται από τον Δήμο Ναυπλιέων και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εκδοτών Βιβλιοχαρτοπωλών.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Επίσκεψη των Υφυπουργών Δ. Μαρκόπουλου και Γ. Ανδριανού στον Ι. Ν.Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου (φωτο)

Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή υποδεχθήκαμε στον Ιερό Ευαγγελίστριας Ναυπλίου, τον Υφυπουργό Οικονομικών, κ. Δημήτριο Μαρκόπουλο, καθώς και τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Γιάννη Ανδριανό

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Κωστούρος: «Η πιο διχαστική δημοτική αρχή των τελευταίων 30 ετών στο Ναύπλιο – Θα είμαι ξανά υποψήφιος» (βίντεο)

Σχολιάζοντας το πρωτοφανές κύμα ανεξαρτητοποιήσεων και διαγραφών δημοτικών συμβούλων της πλειοψηφίας μέσα σε μόλις έναν χρόνο, ο κ. Κωστούρος έκανε λόγο για μια κατάσταση που

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Δήμος Άργους-Μυκηνών: Τρία ολοκαίνουργια σκούτερ για τη νεοσύστατη Δημοτική Αστυνομία (βίντεο)

Τρία ολοκαίνουργια σκούτερ παρέλαβε την περασμένη εβδομάδα ο Δήμος Άργους – Μυκηνών, τα οποία προορίζονται για τις ανάγκες της νεοσύστατης Δημοτικής Αστυνομίας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Δ.Ε.Υ.Α. Ερμιονίδας: Τι απαντά το Διοικητικό Συμβούλιο για τις παράνομες συνδέσεις και το δίκτυο αποχέτευσης

Με έκπληξη, αλλά όχι με έκπληξη, διαβάσαμε την ανακοίνωση του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας σχετικά με τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Δ.Ε.Υ.Α.Ερ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »