Άνετη επικράτηση του Φείδωνα Άργους με σκορ 5-1 επί του Πατίστα Καλαμάτας

Εύκολη επικράτηση για τον Φείδωνα Άργους στο γήπεδο Κιβερίου για την 3η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής Γυναικών.

Τα κορίτσια του Φείδωνα ήταν εξαιρετικά, επέβαλαν εξαρχής τον ρυθμό τους και προηγήθηκαν γρήγορα με 2-0, με γκολ της δεκατριάχρονης Θεοδώρας Βλαχοπούλου (4′) και της δεκαεπτάχρονης Σπυριδούλας Σαμπάνη (8′).

Η ομάδα του Πατίστα, ένα πολύ καλό γκρουπ από νεαρές κυρίως αθλήτριες, αντέδρασε και μείωσε σε 2-1 με ένα εξαιρετικής ομορφιάς τέρμα της Κανελλοπούλου από μακρινή απόσταση.

Η συνέχεια ανήκε στην ομάδα της Αργολίδας, η οποία κατάφερε με πολύ ωραίο συνδυαστικό ποδόσφαιρο να δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες και να πετύχει άλλα τρία τέρματα, με την Θεοδώρα Βλαχοπούλου (37′, 50′) και την Σπυριδούλα Σαμπάνη (69′).

Δοκάρι για τον Φείδωνα είχαν η Μυρτώ Κολέμπα και η Σπυριδούλα Σαμπάνη

Ο Δημήτρης Τότσικας δημιουργεί μια νέα ομάδα μετά την αποχώρηση λόγω σπουδών αρκετών αθλητριών. Με υπομονή και μεθοδικότητα προετοιμάζονται τα νέα ταλέντα του συλλόγου που είναι όλες μαθήτριες Γυμνασίου.

Εκτός από αυτές προπονούνται συστηματικά στα πλαίσια της λειτουργίας της ακαδημίας αρκετές μαθήτριες ηλικίας 6-12 ετών. Οι προπονήσεις πραγματοποιούνται στις αθλητικές εγκαταστάσεις των εκπαιδευτηρίων ΑΥΤΕΝΕΡΓΩ.

ΦΕΙΔΩΝ ΑΡΓΟΥΣ (Δ. Τότσικας):Κομνά (76′ Παντελέ), Ευθυμίου, Σταύρου (46′ Ολυμπίου), Κουκουμάνου, Χύκα (62′ Πούλου), Αρέστη, Σαμπάνη, Βασίλα (62′ Ματράγκου), Βλαχοπούλου, Τριανταφύλλου, Κολέμπα (70′ Παπαντωνίου).

ΠΑΤΙΣΤΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Ν. Κακαλέτρης): Λαλούση, Νέφζι (78′ Παλαμάρα), Γιαννούλη, Παρθενίου, Παναγιωτακοπούλου, Μπάκα, Κάστορα (78′ Μπασέα), Καραμήτσου (46′ Παπαδοπούλου), Κοντογεώργου (61′ Μπιζίμη), Valesko-Fernandez (33′ Κουρεντζή), Κανελλοπούλου.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Γ. Γαβρήλος: Χρειάζεται άμεσα ένα συνολικό σχέδιο για την επιβίωση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων-Κατάθεση Ερώτησης

Ερώτηση προς του Υπουργούς Οικονομικών και Ανάπτυξης κατέθεσαν 9 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ανάμεσα στους οποίους και ο Γιώργος Γαβρήλος, αναφορικά με την

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Δήμος Άργους – Μυκηνών: Σε λειτουργία νέα γεώτρηση στον Ίναχο

Ο Δήμος Άργους – Μυκηνών ανακοινώνει με ικανοποίηση τη λειτουργία νέας γεώτρησης στην Κοινότητα Ινάχου, η οποία δίνει οριστική λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα που ταλαιπωρούσε τους αγρότες της

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Συγχαρητήρια από το 1o ΓΕΛ Ναυπλίου στον μαθητή Π. Τουρούτσικα για τη διάκρισή του στο 10ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κουνγκ Φου

Το σχολείο μας εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια προς τον μαθητή Τουρούτσικα Παναγιώτη για τη σημαντική του διάκριση στο 10ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κουνγκ Φου,

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »