prooptiki@msn.com

Ως εδώ Γιάννη Μαλτέζο. Ξεκαθάρισε την θέση σου για τον Απόστολο Κατριλιώτη

Ενημερώθηκα για ένα διάλογο στο facebook μεταξύ μίας υποψήφιας του Γιάννη Μαλτέζου και μία άλλης γυναίκας που κατοικεί στην Νέα Κίο και ήταν υποψήφια τοπική σύμβουλος. Μέσα από τον διάλογο αυτό βγαίνει στην επιφάνεια το όνομα του Γιώργο Κατριλιώτη και του γιου του Αποστόλη. Εκ των υστέρων μαθαίνω ότι η υποψήφια του Γιάννη Μαλτέζου αρνείται ότι εξέφρασε την επιθυμία να κατέβει η πινακίδα του αδικοχαμένου Αποστόλη.
Οι δεσμοί μου με την οικογένεια και ειδικά με τον αείμνηστο Γιώργο Κατριλιώτη είναι γνωστοί. Ακόμα και σήμερα μου λείπει τρομερά. Ο σεβασμός που έπρεπε να έχουν όλοι απέναντί του θεωρώ ότι έπρεπε να ήταν δεδομένος αλλά μάλλον κάτι πάει πολύ στραβά σε αυτές τις εκλογές.
Στο διάλογο μπροστά δεν ήμουν. Επειδή όμως οι διαψεύσεις οι προφορικές δεν καλύπτουν κανένα και επειδή σε αυτό το μικρό τόπο γνωριζόμαστε όλοι καλα και ακόμα η μνήμη μου δεν με έχει εγκαταλείψει, προκειμένου να ξεκαθαρίσουμε μία καλή τα πράγματα ο λαλίστατος Γιάννης Μαλτέζος άμεσα να ξεκαθαρίσει εάν προτίθεται να προχωρήσει σε τέτοιο ατόπημα. Οφείλει να ζητήσει να πράξει το ίδιο και η υποψήφια σύμβουλός του που πριν από πολλά χρόνια ήταν στην αντιπολιτευτική ομάδα κόντρα στον Γιώργο Κατριλιώτη. Τα κροκοδείλια δάκρια δεν φτάνουν. Ξεκαθαρίστε εδώ και τώρα τις θέσεις σας και μακριά από την μνήμη των νεκρών γιατί θα το μετανιώσετε. Όσα προσέφερε ο Γιώργος Κατριλιώτης ούτε στα όνειρά σας. Μόνο σεβασμός σε αυτόν και στην οικογένεια του. Η καταγγελία που έχει γίνει ξεπερνά κάθε φαντασία.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Γιατί η Αγία Βαρβάρα τιμάται ιδιαίτερα στο Ναύπλιο-Το Θαύμα και η εικόνα του ζωγράφου Α. Μπαρού-Του Γιάννη Μακρή

Όλως ιδιαίτερα τιμάται η μνήμη της μεγαλομάρτυρας Αγίας Βαρβάρας στον ιστορικό ιερό ναό του Αγίου Σπυρίδωνος στην πόλη του Ναυπλίου, εκεί που το 1831 δολοφονήθηκε

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Πουλάς: «Η φιλοσοφία της κυβέρνησης στον τομέα της πολιτικής προστασίας είναι εστιασμένη στην καταστολή και όχι στην πρόληψη»

Ο βουλευτής Αργολίδας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Πουλάς κατά την συζήτηση στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής των άρθρων του σχεδίου νόμου για την

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση του Συλλόγου «Φίλοι του Δημοτικού Ωδείου Άργους»

Ο Σύλλογος «Φίλοι του Δημοτικού Ωδείου Άργους» το Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου 2023, στην Αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού «Μέγας Αλέξανδρος» διοργάνωσε παρουσίαση – συζήτηση με θέμα:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »