prooptiki@msn.com

Ναύπλιο: Τρία κρίσιμα ερωτήματα Κωστούρου προς Ορφανό για ΤΡΙΑΝΟΝ, μαρίνα και “κρυφή ατζέντα” με Καράπαυλο

Τρία κρίσιμα ερωτήματα που παραμένουν αναπάντητα λίγες ημέρες πριν τις δημοτικές εκλογές, έθεσε η παράταξη «Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα», του Δημάρχου Ναυπλιέων, Δημήτρη Κωστούρου, προς τον επικεφαλής της παράταξης «Όραμα Δημιουργίας», Δημήτρη Ορφανό.

Τα ερωτήματα αφορούν τη λειτουργία του ΤΡΙΑΝΟΝ, την κατασκευή της Μαρίνας του Ναυπλίου και την «κρυφή ατζέντα» της συνεργασίας με την παράταξη «Ανάπλι Εμπρός» και τον επικεφαλής της, Κώστα Καράπαυλο.

Η ανακοίνωση αναφέρεται ξεκάθαρα σε “τορπιλισμό” από το Δημήτρη Ορφανό, του debate που ζήτησαν οι άλλες παρατάξεις, για να μην αποκαλυφθούν τα πραγματικά σχέδια που ετοιμάζει για την πόλη του Ναυπλίου, καθώς και στην “κακή αντιγραφή άλλων προγραμμάτων συνδυασμών ανά την Ελλάδα”.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της παράταξης «Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα»

Οι πολίτες πρέπει να γνωρίζουν κ. Ορφανέ:

1) Τι θα γίνει με το έργο της Μαρίνας του Ναυπλίου;
2) Θα γίνει τζαμί το Τριανόν;
3) Ποια η κρυφή ατζέντα της συνεργασίας με Καράπαυλο;

Σε λίγες ημέρες οι δημότες καλούνται να επιλέξουν τη δημοτική αρχή που θα αναλάβει την τύχη του Δήμου Ναυπλιέων.

Για πρώτη φορά στα χρονικά του Δήμου Ναυπλιέων εμφανίστηκε υποψήφιος Δήμαρχος που διεκδικεί τη Διοίκηση του Δήμου χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει τις θέσεις του, χωρίς να έχει καταθέσει την παραμικρή ολοκληρωμένη πρόταση. Μόνο γενικότητες και αοριστολογίες. Ο κ. Δημήτρης Ορφανός παρουσίασε την τελευταία στιγμή ένα πρόγραμμα που όπως αποκαλύφθηκε αποτελεί κακή αντιγραφή άλλων προγραμμάτων συνδυασμών ανά την Ελλάδα.

Το ΟΡΑΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ και ο συνεργαζόμενος συνδυασμός ΑΝΑΠΛΙ ΕΜΠΡΟΣ με τους επικεφαλής τους, έχουν δημιουργήσει ένα ομιχλώδες τοπίο με τη διγλωσσία τους αφήνοντας αναπάντητα ερωτηματικά στους πολίτες σε καίρια ζητήματα για την πόλη του Ναυπλίου, όπως:

1. Θα αναλάβει τον τομέα του Πολιτισμού και του Τουρισμού στο Ναύπλιο η συνεργαζόμενη παράταξη ΑΝΑΠΛΙ ΕΜΠΡΟΣ και ο επικεφαλής της κ. Κώστας Καράπαυλος, όπως διέρρευσε στον τοπικό τύπο;

2. Θα προχωρήσει στην κατασκευή της Μαρίνας στο Ναύπλιο ή θα την “μπλοκάρει”, όπως διακαώς επιθυμεί ο κ. Καράπαυλος με συνεχείς αναφορές και καταγγελίες του εμβληματικού έργου;

3. Με ποιο τρόπο θα επαναλειτουργήσει το ΤΡΙΑΝΟΝ στην πλατεία Συντάγματος μετά τις εργασίες αποκατάστασης; Θα λειτουργήσει ως χώρος λατρείας των μουσουλμάνων (Τζαμί), όπως επανειλημμένως έχει ζητήσει ο κ. Καράπαυλος;

Καλούμε τον κο Ορφανό να απαντήσει άμεσα, πριν τις εκλογές και να μην κρυφτεί πάλι πίσω από ψεύτικες δικαιολογίες όπως αυτές με τις οποίες τορπίλισε το δημόσιο διάλογο των παρατάξεων που θα γινόταν μέσω debate.

Ο κ. Ορφανός είναι υποχρεωμένος να σεβαστεί τις αρχές της Δημοκρατίας και να διαλευκάνει το τοπίο για να ενημερωθούν οι πολίτες.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

1956: Ισχυρός σεισμός μεγέθους 7,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ πλήττει τη Σαντορίνη

455: Ο στρατιωτικός διοικητής Άβιτος ανακηρύσσεται αυτοκράτορας της Δυτικής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας. 491: Ο Οδόακρος πραγματοποιεί νυχτερινή επίθεση με τους Έρουλους φρουρούς του εναντίον του Θεοδώριχου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Πανηγυρίζει το παρεκκλήσιο του Οσίου Παϊσίου του Αγιορείτου στην Ευαγγελίστρια Ναυπλίου

Γίνεται γνωστό ότι,στις 12 Ιουλίου 2024,εορτή του Οσίου Παϊσίου του Αγιορείτου, πανηγυρίζει το παρεκκλήσιο του Ιερού Ναού του Οσίου Παϊσίου στην Ευαγγελίστρια Ναυπλίου. Την παραμονή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Εκτός λειτουργίας το σύστημα πρόσβασης ΑΜΕΑ και στις 4 παραλίες του Δήμου Ναυπλιέων-Ερώτηση σε Ορφανό

Εκτός λειτουργίας είναι το σύστημα πρόσβασης ΑΜΕΑ και στις 4 παραλίες του Δήμου Ναυπλιέων όπου είχε τοποθετηθεί από την προηγούμενη δημοτική αρχή, δημιουργώντας τεράστια προβλήματα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »