prooptiki@msn.com

Το πολιτικό παρασκήνιο στην Αργολίδα

Είχε τον κόσμο του τελικά ο ΣΥΡΙΖΑ στην εκδήλωση που οργάνωσε με ομιλητές Ραγκούση και Πολάκη Τα ονόματα των ομιλητών αποτέλεσαν κράχτες ενώ παράλληλα έγινε σωστή διαχείριση επικοινωνιακή της εκδήλωσης και έτσι όλα καλά Φυσικά ο λόγος του Πολάκη ήταν αυτός που περίμεναν οι περισσότεροι χωρίς όμως σε καμία περίπτωση να ανεβάσει υπέρμετρα τους τόνους Οσο για τον Ραγκούση μάλλον δεν άλλαξε και πολύ από τον Ραγκούση του ΠΑΣΟΚ

Ραγκούσης

Φυσικά ο Ραγκούσης δεν είναι κάποιος άγνωστος στο Νομό αφού είναι αρκετά τα στελέχη που διατηρούσαν φιλικές σχέσεις μαζί του Κάποιοι από την περιοχή του Ναυπλίου μιλάνε ακόμα μαζί του αλλά αποφεύγουν να δημοσιοποιούν τις καλές σχέσεις που έχουν μαζί του αφού παραμένουν (;) στο ΚΙΝΑΛ Παίζουν σε διπλό ταμπλό δηλαδή και περιμένουν να δούν πώς θα πάνε τα πράγματα

ΚΙΝΑΛ

Ηταν το κλίμα στραβό το έφαγε και η κακή επικοινωνιακή διαχείριση και αποτέλειωσε η ιστορία Για το ΚΙΝΑΛ μιλάμε και την εκδήλωσε που οργάνωσε που την βάφτισε Νομαρχιακή συνέλευση Την κιντηοποίηση του κόσμου από ότι μάθαμε την ανέλαβε το κεντρικό ΠΑΣΟΚ αλλά στο επικοινωνιακό ήταν το απόλυτο μπάχαλο .
Μόλις την παραμονή ανακοινώθηκε η εκδήλωση με καλεσμένο τον Μιχάλη Κατρίνη !!!
Γι αυτό και η εικόνα που παρουσίαζε η αίθουσα δεν ήταν η καλύτερη

Επικοινωνώ

Προφανώς έχει χαθεί η παλιά ανάγκη να επικοινωνούν τα κόμματα με την κοινωνία Δεν εξηγείται αλλιώς ότι τόσο το ΚΙΝΑΛ όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπήκαν στον κόπο να δώσουν στην δημοσιότητα κάποιο κείμενο που να περιέχει τις απόψεις που ακούσθηκαν και εκφράσθηκαν από τους καλεσμένους Μιλάμε για την αλφαβήτα της πολιτικής που όλα δείχνουν ότι έχει εγκαταλειφθεί

Χειβιδόπουλος

Φυσικά και ξεκίνησε τον προεκλογικό του αγώνα ο Τάσος Χειβιδόπουλος Ποιος άλλος θα ήταν ο λόγος που εμφανίσθηκε στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας και έβγαζε και φωτογραφίες μαζί με τον Ιερέα Ελευθέριο Μίχο Να υπενθυμίσει ήθελε την «προσφορά » του στην ανέγερση του κτιρίου για το συσσίτιο Αλώστε έκανε και σχετική ανάρτηση στο Facebook
Ενδιαφέρον έχει όμως η τοποθέτηση του Ιερέα Που έγραψε μεταξύ άλλων ότι :
«Τον αγώνα που δώσαμε όλοι για να πραγματοποιηθεί αυτό το κτίριο και τα αποτελέσματα τα είδες σήμερα. Μας δίνεται πλέον η δυνατότητα να προσφέρουμε φαγητό σε ολόκληρο τον Δήμο. Είδες το ” Βοήθεια στο Σπίτι ” του δήμου Ναυπλίου να παραλαμβάνει τα φαγητά για να διανεμηθούν στα δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου, για το οποίο δεν υπήρχε η δυνατότητα αυτή. Πλέον σήμερα σε ολόκληρο τον Δήμο , δεν υπάρχει άνθρωπος που να στερείται το φαγητό. Και μόνο γι’αυτό άξιζε ο αγώνας μας. Προσωπικά δεν ξεχνώ την καταλυτική σου βοήθεια,δεν ξεχνώ τον πρώην Περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη που το κτίριο φέρει την σφραγίδα του και τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο που συνέβαλε τα μέγιστα για την ολοκλήρωση»

Μπράβο

Να πούμε ένα μπράβο στην Μαρία Ράλλη για την πρωτοβουλία που πήρε και είχε σχέση με τα παιδιά από την Ουκρανία . Κατά το πρόσφατο Διοικητικό Συμβούλιο των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου Ναυπλιέων στις 14.03.2022, εισηγήθηκε ως θέμα προς συζήτηση την πιθανότητα φοίτησης στις σχολικές μονάδες μας παιδιών από την Ουκρανία, που φιλοξενούνται στον Δήμο μας και τις παροχές μας σε αυτά Όπως αναφέρει η ίδια μέσα από την προσωπική της σελίδα στο facebook :
Ύστερα από διαλογική συζήτηση των μελών και με την απόλυτη θετική πρόθεση όλων , συμφωνήσαμε οι Σχολικές Επιτροπές του Δήμου Ναυπλιέων να καλύψουν τις ανάγκες των μαθητών σε γραφική ύλη και λοιπό σχολικό εξοπλισμό.
Ήδη ,σε σχολεία μας φιλοξενούνται μικροί μαθητές από την Ουκρανία και ήδη έχουμε προσφέρει όλα όσα απαιτούνται….
Φυσικά , σημαντικός και αξιοσημείωτος ο ρόλος των Διευθυντών των Σχολικών Μονάδων, οι οποίοι έχουν αγκαλιάσει τα παιδιά του πολέμου και συγχρόνως μαθαίνουν στα δικά μας παιδιά την ομαλή συνύπαρξη όλων στο σχολικό περιβάλλον και όχι μόνο….
Τους ευχαριστούμε θερμά και στεκόμαστε δίπλα με απόλυτη κατανόηση στις δύσκολες συνθήκες που βιώνει η εκπαιδευτική κοινότητα δύο χρόνια τώρα….
Όλοι μαζί μπορούμε και θα τα καταφέρουμε….

ΠΑΣΟΚ

Μάχη υπέρ της διατήρησης του τίτλου ΚΙΝ.ΑΛ. δίνουν οι «γεννηματικοί»
Στις 8 Μαΐου θα κριθεί σε εσωκομματικό δημοψήφισμα αν το ΚΙΝ.ΑΛ. θα επιστρέψει στον ιστορικό του τίτλο, δηλαδή ΠΑΣΟΚ, ή θα συνεχίσει ως ΚΙΝ.ΑΛ.
Μάχη υπέρ της διατήρησης του τίτλου ΚΙΝ.ΑΛ. δίνουν οι «γεννηματικοί», όπως ο Γείτονας και ο Παπαϊωάννου, θεωρώντας ότι αποτελεί πνευματικό τέκνο της Φώφης, καθώς και όσοι δεν προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ, όπως ο Μαργαρίτης, ο Καμίνης κ.ά.
Δημοσιεύτηκε στο Secret στις 9/4

ΑΝΕΛ

Κάποιοι λένε ότι ίσως οι φωτογραφίες να μην είναι μόνο lifestyle, αλλά να προετοιμάζουν το έδαφος για επαναδραστηριοποίηση των ΑΝ.ΕΛ.!
Τι διαφοροποιεί μεταξύ τους τα σχήματα που βρίσκονται στα δεξιά της Ν.Δ; Μεταξύ άλλων, και η στάση τους απέναντι σε Ρωσία – Ουκρανία. Η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου, ως γνωστόν, έχει φιλορωσικό προφίλ.
Στην Εθνική Συμμαχία, όπως δηλώνει ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, είναι «φιλοατλαντιστές». Χωρίς αστερίσκους… Για να μην ξεχνιόμαστε, πάντως, σε αυτόν τον χώρο υπάρχει και ο Πάνος Καμμένος, που εσχάτως φωτογραφίζεται με καπελάκι της Σοβιετικής Ένωσης. Κάποιοι λένε ότι ίσως οι φωτογραφίες να μην είναι μόνο lifestyle, αλλά να προετοιμάζουν το έδαφος για επαναδραστηριοποίηση των ΑΝ.ΕΛ.!
*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο Secret της εφημερίδας «Παραπολιτικά» στις 9 Απριλίου 2022

Μανιάτης

Διαβάζουμε στην ιστοσελίδα parapolitika.gr : “Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ αντί να πλέξει το εγκώμιο του εαυτού του και του κόμματος του επέλεξε να χαρακτηρίσει ενθαρρυντικό βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση τις σημερινές εξαγγελίες.
Την πολιτική των ίσων αποστάσεων εξακολουθεί να εφαρμόζει το ΚΙΝΑΛ που ακόμη και σήμερα βρήκε ως πεδίο άσκησης κριτικής στην κυβέρνησης τους υδρογονάνθρακες και τις εξαγγελίες του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Στη δύσκολη πανευρωπαϊκή συγκυρία λόγω του πολέμου στην Ουκρανία και την ώρα που όλες οι χώρες προσπαθούν να σταθούν όρθιες στήνοντας τις δικές τους γραμμές άμυνας, το ΚΙΝΑΛ στην ανακοίνωση που εξέδωσε ασχολείται με το να διαφημίζει τα πεπραγμένα της κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου.
Ευτυχώς που υπάρχουν και εξαιρέσεις στο ΚΙΝΑΛ όπως ο πρώην υπουργός Γιάννης Μανιάτης. Ένας πολιτικός που οι γνώσεις του και οι προσπάθειες του για την αξιοποίηση των υδρογονανθράκων δεν μπορεί να αμφισβητηθούν από κανέναν.

Ο Γιάννης Μανιάτης αντί να πλέξει το εγκώμιο του εαυτού του και του κόμματος του επέλεξε να χαρακτηρίσει ενθαρρυντικό βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση τις σημερινές εξαγγελίες.
«Επειδή τα ζητήματα των υδρογονανθράκων και των αγωγών ξεπερνούν κατά πολύ τους εθνικούς εκλογικούς κύκλους, συνιστά ιστορική εθνική ευκαιρία, με κοινή αντίληψη και ενιαίο λόγο» δήλωσε ο πρώην υπουργός «καρφώνοντας» εμμέσως το ΚΙΝΑΛ για τη στείρα αντιπολιτευτική του τακτική.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Α. Πουλάς στη Βουλή για τα προβλήματα με την ένταξη κτηνοτρόφων στο Πρόγραμμα Βιολογικής Κτηνοτροφίας

Ερώτηση σχετικά με τα προβλήματα στην ένταξη κτηνοτρόφων στο Πρόγραμμα Βιολογικής Κτηνοτροφίας κατέθεσε στη Βουλή ο βουλευτής Αργολίδας και Υπεύθυνος του Τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης και

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΦΟΡΤΙΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΡΓΟΥΣ – ΜΥΚΗΝΩΝ

Στο πλαίσιο της ανάπτυξης της ηλεκτροκίνησης σε ολόκληρη τη χώρα, ο Δήμος Άργους – Μυκηνών χρηματοδοτήθηκε από το Πράσινο Ταμείο προκειμένου να εκπονήσει το Σχέδιο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »
No more posts to show