prooptiki@msn.com

Το αφήγημα –μυθιστόρημα δεν λειτουργεί για αντιπολίτευση στον Καμπόσο!

Το τοπίο στο δήμο Άργους Μυκηνών όσο υπάρχει ο δήμαρχος Άργους Δημήτρης Kαμπόσος είναι ξεκάθαρο και δεν χωράει αμφισβήτησης το έργο και η πρόοδος που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια επί δημαρχίας του.
Ορισμένοι προσπαθούν να μετρήσουν τις δυνάμεις τους απέναντι στο Δήμαρχο των έργων μήπως και υπάρξει ελπίδα υποψηφιότητάς τους με νούμερο πάνω από 10% στις επερχόμενες εκλογές.
Το 2010 ο Δημήτρης Καμπόσος ήτανε η λύση στα προβλήματα μιας πόλης που πέθαινε. Τα νούμερα του εμπορικού επιμελητηρίου είναι η απόδειξη πώς την τριετία 2008-2010 έκλεισαν πάνω από 540 επιχειρήσεις στο Άργος!

Η σκοτεινιά μεγάλη και η ανάγκη για να βρεθεί διέξοδος έντονη, καθώς ο Δήμος Άργους ήταν στάσιμος χωρίς καθόλου έργα. Ο κόσμος γνωρίζοντας την επαγγελματική πορεία του δημάρχου Άργους Μυκηνών ως ενός επιτυχημένου καθηγητή και διευθυντή στο 1ο λύκειο Άργους αλλά και ως επιχειρηματία, πίστεψε πώς μπορεί να λειτουργήσει το δήμο Άργους-Μυκηνών ως μία κερδοφόρα επιχείρηση. Και όντως αυτό έγινε καθώς τα τελευταία χρόνια η άνοδος του δήμου Άργους Μυκηνών είναι συνεχής. Από την ολοκλήρωση της ανάπλασης του ιστορικού κέντρου του Άργους τα νούμερα του εμπορικού επιμελητηρίου καταγράφουν άνοδο στο άνοιγμα των επιχειρήσεων κυρίως των εμπορικών χωρίς βέβαια να συμπεριλαμβάνονται και τα καταστήματα εστίασης τα οποία ανθίζουν στο κέντρο της πόλης.

Αναρωτιέται κανείς ποιο θα είναι το επιχείρημα που θα σκεφτούν οι ολίγοι για να μπουν απέναντι σε έναν Δήμαρχο με τόσο μεγάλη λίστα έργων.Βέβαια όπως είπε και ο Δήμαρχος σε συνέντευξη του οι συκοφάντες θα οδηγούνται στην δικαιοσύνη οπότε καλό θα ήταν να ξανασκεφτούν τα επιχειρήματα τους γιατί τους διαψεύδει ο κόσμος, οι επιχειρηματίες (θυμηθείτε τους τρεις γνωστούς επιχειρηματίες που με δηλώσεις τους επιβεβαίωσαν πως στο Άργος κατάφεραν να έχουν κέρδη ώστε να αναπτυχθούν και αλλού!) αλλά και ο Δήμαρχος Καμπόσος με τα επιχείρηματά του. Θα είναι δύσκολο λοιπόν το αφήγημα τους και κινδυνεύει να γίνει μυθιστόρημα!
Το ερώτημα λοιπόν είναι ποιοι επιθυμούν την οπισθοδρόμηση. Βέβαια η παράταξη Καμπόσου δουλεύει για ισχυρή πλειοψηφία στις επόμενες εκλογές καθώς έχουν δρομολογηθεί έργα σε όλο τον Δήμο ‘Άργους Μυκηνών.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

“Ο ουρανός συννέφιασε, ο Ψηλορείτης κλαίει…”-Ψήφισμα της Ενώσεως Κρητών Αργολίδας για τον Οδυσσέα Κουμαδωράκη

Ύστερα από την αναγγελία θανάτου, του Οδυσσέα Κουμαδωράκη, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενώσεως Κρητών Αργολίδας, συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση και αφού έλαβε υπόψη του: 1.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ν. Ε Αργολίδας ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ: «Ανοίγουμε το διάλογο για τις γυναικοκτονίες και την ενδοοικογενειακή βία»

Η έκρηξη περιστατικών γυναικοκτονιών και ενδοοικογενειακής βίας αφορά ολόκληρη την κοινωνία. Ωστόσο, παρά την αυξανόμενη συνειδητοποίηση, που φέρνει η οδυνηρή συχνότητά τους, αυτή, δεν έχει

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Συνάντηση Νίκα με ξένους επενδυτές που ενδιαφέρονται για την περιοχή της Μεγαλόπολης

Συνάντηση είχε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, την Τρίτη 2 Αυγούστου, στην Τρίπολη, με εκπρόσωπο ξένων επενδυτών που δραστηριοποιούνται στον χώρο της κυκλικής οικονομίας. Η

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ψήφισμα του Εμπορικού συλλόγου Ναυπλίου για τον θάνατο του Γιώργου Νταβέλη

Ο Πρόεδρος Κωνσταντίνος Βερδελής και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού και Επιχειρηματικού Συλλόγου Ναυπλίου , κατόπιν της αναγγελίας του θανάτου του Γιώργου Νταβέλη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »